Ullared

Upp mitt i natten, enda gången de är helt okej att kliva ur sängen kvart över 3. På med bekväma kläder, kaffe och mot Åmål och plocka upp min syster och iväg. Ladda med en god latte i Varberg sen var vi redo att slåss med alla galningar. Kunde knalla råka vägen in och var lugnt åtminstone den första timmen eller mer kanske? Avdelning för avdelning och inget onödigt spring. Ute och klara med Gekås vid 12 (knappt nån kö i kassan stog där Max 5 minuter), kollade affärerna utanför och mat innan vi... Ja gissa? Styrde kosan mot Trollhättan och Överby 😂  


Så nöjd med dagen. Hittat så gott som alla julklappar, bara lite småsaker kvar vet vad jag ska ha vet bara inte när jag ska få tid att åka och fixa men de hinns med. Vinterjacka och annat som stog på inköpslistan hittades och jag kände mej riktigt nöjd när även slutsumman landade på helt okej nivå. Jag hade verkligen en klar bild vad för jacka jag skulle ha, märke, pris osv utan att ha en aning om deras utbud och så hängde den bara där när vi kom åkande i rulltrappan från barnavdelningen och den passade perfekt och kostade exakt det jag hade tänkt mej. 

Gjorde riktigt många fina fynd. Mycket har ju klart blivit dyrare där nere så dom sakerna var det bara att hoppa över och leta efter dom där riktiga fynden istället. 

Hemma runt 18 och kom hem till en liten Bobbo som blivit sjuk. Feber, krupp och jobbigt med hosta och andningen. En natt med ytterst dålig sömn och nu en vecka med vab. Igår var han super sliten och sov nästan 3 timmar på förmiddagen och då hann jag slå in alla julklappar, Annika kom förbi med en hylla jag hade köpt så kunde fixa klart garderoben jag grejat med. Fick väldigt myxket gjort på dom timmarna. Efter vi hämtat Wilde fick det bli vårdcentralen och få mera betapred och hostmedicin utskrivet åt Oliwer. Stackars barn som alltid hamnar på vc när han är sjuk. Är de inte öronen så är det krupp. Eller falsk krupp som de faktiskt heter. Läkaren fick knappt titta på han, han sparkade och slog. Han får verkligen panik av allt detta. Och att få i han medicin på de. Känns hemskt att behöva hålla fast han och tvinga i men har ju inget annat val han måste ju ha de. 

Nu lite bilder från Ullareds turen. 👌👌👌


Dagens bästa 👌
Tjuvkik på barnens julklappar,dom läser ju inte här så. Resten är hemligt. Även lite kläder till barnen blev det, inte mkt dom har så mycket nu men kul att få nåt nytt också.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0