Tisdag

I lördags var vi på dop för lilla Adrian. Mysigt och trevligt, var nervös för kyrkan och Oliwer men det var lugnt han satt still och uppförde sig bra både där och på kalset efteråt. Skönt! :) 


Söndagen tillbaka till jobbet, kändes konstigt att gå till jobbet efter så många dagar hemma men skönt att vara tillbaka.... För att sen få stanna hemma och vabba igen för nu var det wildes tur att bli sjuk så igår var det VAB igen och likaså idag. Men Wilde blir ju inte så sjuk som Oliwer så imorn blir det jobb och skola igen tror vi på. 

Jul bord med jobbet igår med, god mat och fint sällskap. 

Idag inga planer. Finns liksom inte nåt mer att göra när man varit hemma så mycket på sistone. Men jag borde verkligen försöka byta telefon. Tycker de är så jobbigt! Över 2 veckor har jag haft telefonen nu och skal och skydd sen förra söndagen men inte orkat ta steget. Telefonen jag har är ju hela skärmen spräckt på och telefonen är så full att den varnar flera gånger om dagen. Så idag får bli dagen jag byter. Och imorn sitter jag förmodligen med min gamla ändå. 😂


Bilder från i lördags
Marsipan "bak" igår. Oliwer är en pajas, och se så sur på den sista lilla på han. Han fick ingen mer marsipan när han redan hade. Sen flög allt i golvet och det var bara att plocka fram dammsugare.
Redo för julbord 👌

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0