Nöjd

Igår fick jag några välbehövliga timmar för mej själv. Barnen skulle vara hos Ewa på eftermiddagen när jag skulle jobba men skrev och fråga om dom fick komma tidigare och det var inga problem. Och vad skulle jag göra då? Städa! Nog för att man kan städa med barnen hemma men de blir inte lika bra. Oliwer älskar kaos och går gladeligen från rum till rum och vräker ner allt i sin väg, sen vill han gärna hjälpa till vilket i slutändan blir 3 dubbelt arbete för mej 😂 Sen och behöva passa på han hela tiden så blir det i samma sak heller. Såå några timmar för mej själv resulterade i ett hem som inte varit såhär rent och fint på många många månader om inte år?!


Skön känsla att åka till jobbet och ha fått så mycket gjort. Och när man sen får sms att man gjort så fint hemma ja då blir man extra glad ❤


Idag är jag ledig. Vi ska iväg till furuskog och träffa en av wildes blivande klasskamrater för lite lek och fika. Kul att han får lära känna nån kompis innan. Var mycket tillsammans på öppna förskolan och babymassage när dom var bebisar men det minns ju inte dom. Hoppas det fina vädret som är just nu håller i sig. Imorn börjar jobbhelgen och avslutas på måndag. Oliwer börjar dagis igen på måndag och på tisdag börjar inskolningen på fritids för Wilde. Ska bli skönt att ha barnomsorg igen, har varit ett pysslande att få ihop allt men skönt för barnen att ha lång ledighet och inte behöva iväg till ett främmande dagis som dessutom inte Wilde ens hade fått vara på mer än 3 dagar ändå innan hans dagisplats var borta så Oliwer hade behövt vara ensam och Wilde ha barnvakt denna veckan ändå. Ett enormt tack till alla som ställt upp och hjälpt till med barnen iallafall, det är guld värt! 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0