Lördag

Blir inte tätt mellan uppdateringarna här inte. Går i ett hela tiden och känns som en lugn stund knappt finns. 


Vi är tillbaka i vardagen igen, dagis, fritids och jobb. Och att inte glömma Wilde har börjat skolan. Han trivs så himla bra hittills och det känns så bra. Han har fått massa nya kompisar och han och William som vi träffade innan skolan började har verkligen hittat varandra. Sånt blir man glad av, igår när vi kom till skolan hann vi knappt in på skolgården innan William och Denize kom springande och dom drog iväg alla 3. Härligt! Liten har verkligen blivit stor.

Och Oliwer är kvar på dagis han såklart då. Den perfekta dagisungen som alltid får beröm för sitt härliga humör och han äter så bra m.m. Undrar alltid vems unge dom pratar om, Oliwer hemma är ju mest kaos, ett humör som inte liknar nåt och gnäll och maten ska vi inte prata om den är mer på golvet eller innanför kläderna än i munnen. Men skönt ändå att få beröm :) och när han är på gott humör är han ju så galet rolig och charmig så. Bytt säng till han har vi gjort med. Hjälp mej! Nattningarna är hemska! Men hittills när jag väl fått han att somna i den sover han resten av natten. På både gott och ont alltså. Fördelarna kanske väger över nackdelarna?  Tänker att det kanske beror på att de är nytt därför inte läggningen funkar men blir förhoppningsvis bättre, vill helst inte byta tillbaka till spjälsäng heller och riskera att han klättrar och ramlar ner så han slår sig halvt fördärvad heller. 

Mitt i väldigt välbehövlig 3 ledig helg nu iallafall. Fridde är i Stockholm på grand Prix och vi andra är hemma. Marknad i Nysäter idag, min absoluta favorit men kommer inte att åka dit. Blir bara kaos av allt så fort man åker iväg ensam så håller mej hemma. En tur till kvantum och paprika grejs som Wilde ville på iallafall och sen ska jag lämna barna hos farmor och farfar för det vankas fest ikväll. Inte vart ute på 3 månader så denna helg och fest är efterlängtad! Vill att dagen ska gå fort så det blir kvällen nu. Hoppas vädret blir lite bättre med. Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0