Helgen

Denna helgen blev inte som tänkt, skulle åka till kusten med pappa och Ingela men pappa avbokade under veckan så då bokade jag plats på en loppis igår istället. Men så igår morse vid 9 ringde pappa och sa att vi åker ändå, men då var det liksom redan försent för oss att haka på. Dock ringde han igen kvart i 2 och berätta att dom var på väg hem igen pga av dåligt väder så antar att vi inte missade nåt ändå. Jag stog som sagt på Loppis i tveta bygdegård. Gick så himla segt första 1 och halv timmen men sista tiden gick det desto bättre och blev både förtjänst och mindre grejer med hem. Och vet ni vad?! Jag handlade inte ens nåt själv 👌 Var så himla inställd på att jag skulle ha förtjänst och inte vara där för att handla. 


Dom slantar som tjänades investerade jag klokt -familjepizza igår och en tur på Kappahl idag. Och så fick wildes spara till kattunge sparbössa några kronor. 

Måste berätta att vi fått en växasäng till Oliwer med. Skänktes bort på en sida på Facebook och jag tackade ja. Förväntade mej väl kanske ett renoveringsobjekt men nejdå liten tvätt bara så är det bara att använda sen. Nöjd! Men vet inte när man ska våga byta med tanke på Oliwer och sömnen. Och hans nya vanor att gärna låta nattning ta upp emot 1 och halvtimme med klättra, greja och masa innan han somnar. Så ett tag till blir han kvar bakom spjälor tror jag bestämt 🙈

Söndag kväll nu, helgen gick allflfes för fort inte ens hunnit känna att jag är ledig än innan de är dags att dra igång en ny vecka. Idag har varit en lugn och händelselös dag. Städa, tvätt, tacos, grejat ute, planterat och promenader gånger 2. En tur i förmiddags och "gjorde stan" sen tog vi en eftermiddags tur jag och Oliwer och kikade på hästar och plockade blåbär i Gunnarsbol. Nu ska jag snart krypa ner i soffan med godsaker och The originals. Ska bara greja lite till först för blir ju aldrig klar med nåt och förbereda för morgondagen. 


Bara jag som har höstkänlsor redan? Vill bara köpa massa mysiga kläder till barnen, göra höstligt hemma och mysa med levande ljus. Visst har vi fina stunder på dagens ibland men mest av allt är det kallt blåsigt och fuktigt tycker jag. Höst alltså! 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0