Söndag

Påskhelgen och hela veckan har swishat förbi, jobbat 8 dagar på raken och det kändes. Energin nere i bott ungefär i onsdags fram till det äntligen blev ledigt. Påsken var lång, kall och fylld av förutom jobb alldeles för mycket godis. 


Oliwer verkar fortsätta med sina aningen förbättrade sömnvanor. 1 natt till har han sovit hela natten, annars är det 1-3 uppvak per natt bara mot annars när han kunde vakna flera gånger i timmen en dålig natt. Dock har han tyckt att det ska vara morgon runt 5 tiden nu igen men uppenbarligen bara på mina morgnar änsålänge annars sover han till 6 ungefär. I övrigt är det inte en lugn stund med den killen, full fart hela dagarna så man är jämnt slutkörd inimellanåt. Imorgon ska vi förresten och träffa en öron-näsa-hals specialist. Nu har han ju inte haft öroninflammation på flera månader men tar ju sån tid innan man får tiden var säkert över 3 månader sen remissen skickades så imorgon är det dags. Får se vad han säger och hur medgörlig oliwer är till undersökning. 

Wilde väntar med spänning på veckan som kommer, hans nya cykel är påväg och borde komma i början av veckan. Spännande :) Hoppas han ska få till detta med cykling ordentligt nu så vi kan cykla till dagis och jobb men lite svårt har han för det och tappar koncentrationen när han ska göra flera saker samtidigt. Alltså trampa, styra och hålla koll. Han gör gärna bara 2 saker samtidigt men det släpper förhoppningsvis snart och med en cykel i rätt storlek. 

Igår tillbringade vi våran lediga dag i Karlstad. I2 marten, bakluckeloppis och tivoli men där blev vi inte långvariga. Gles och liten marknad, inget kul på loppan och så var det kallt och blåsigt så var ingen hit. Tog oss en tur till allmat, toys rus och bergvik istället. Handlade bara mat och födelsedags present till Nova men var massa annat kul på både Coop och maxi så barnen fick fiskdamm, festisar och hinderbana med priser. Och apoteket delade ut goodiebags och sådär.  Alltid kul att bara komma iväg hemifrån lite, blir extra kul att vara ledig då. 

Idag är sista lediga dagen, denna ska tillbringas mest med tråkigheter. Det ska städas, tvättas och så blir det soptippen en sväng igen. Skönt när det är klart iallafall. 

Sen väntar hela veckan full med jobb och jobbhelg. Men sen blir det 3 lediga helger på raken igen för ska ha semester en helg. Skönt! 


Oliwer spanar på babblarna, han fastande totalt på den hyllan. Dock handlades inga leksaker igår utan gjorde en fuling och beställde det barnen ville ha istället. Sparade en sisådär 300:- på att beställa 3 leksaker istället för att köpa dom på affär. Tråkigt när det ska va såna enorma skillnader i pris men betalar inte så mycket mer för att köpa på affär än att beställa faktiskt. För flera hundra är alldeles förstora prisskillnader.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0