Lördag

Vilken lång vecka det varit, känt mej helt slut och så himla trött men tillslut blev det helg och återigen ledigt. Semester denna helgen, behövs lite extra helg ledigt ibland när man jobbar varannan helg. 


Barnen åkte med Maria hem till långserud igår för att sova över där. Väldigt skönt får jag erkänna, att få gå och lägga sig och veta att inatt kommer jag inte bli väckt. Sovit som en stock hela natten, spelar liksom ingen roll att vi hjälps åt annars med nätterna jag vaknar ändå så får ingen ostörd sammanhängande sömn alls annars. Så skönt med sömn! Vaknade dock tidigt imorse, Fridde skulle iväg till Lidköping så vakna när han vakna. Men va rätt gött att krypa ner i soffan med kaffe och bok nån timme. Vid 8 åkte jag mot Åmål, plockade upp min syster och vidare mot Fengerfors och barnloppis. Bra barnloppis och trevligt att få umgås med syrran ett par timmar. Hemma igen vid 12 tiden så fortsatte min loppis runda med en tur till medis och sen barnloppisen på Kullerbyttan, så nöjd att jag åkte dit för vilka fynd jag gjorde. Helt nya kläder och strumpor för 1:- och 5:- styck. Även några fina begagnade för samma priser. Så kul att kunna byta ut i dagis garderoben för dom kläderna börjar bli väldigt fläckiga och slitna nu. Samma strumpor jag tänkte köpa på dollarstore för 40:- häromdagen köpte jag som sagt helt nya idag för 1:- Nästan löjligt billigt kan ju knappast bli förtjänst för den som säljer men bra för mej. Syrran skämde bort barna som vanligt hon med, ett hoppdjur till Oliwer och roliga kläder till wilde. 

Hämtade barnen vid 3 tiden efter min lilla "semester". Skönt med allt detta att fått sova, lugn och ro, kunnat göra lite vad man vill ett par timmar men man saknar dom allt så var skönt att hämta hem dom. Åkte så wilde fick köpa födelsedags present till syrran sen hem och hade lördags mys. Oliwer hade blivit förkyld igår kväll han, va pigg men snorig och hostig när jag hämta. Framåt kvällen märktes de mer och mer att han var sjuk så får se vad det blir av detta nu då. Hoppas det stannar med lite snor och hosta bara. Hoppas vi ska kunna åka till Åmål imorgon och gratulera syrran men får se hur allt är imorgon. Hoppas gör jag iallafall. Och att vi slipper extra vakna oroliga nätter och vab. Och att han helt enkelt får vara frisk eller bli frisk fort iallafall lilla korvungen. 


Till wilde, dagens bästa är ju helt klart Helly hansen jackan för 50:-
En motorcykel att ha ute och hoppdjuret, helt galen blev oliwer när han fick det och hoppade runt som en galning 😂
Smått och gott till Oliwer. Wilde blev så glad att han hade fått en minions tröja så dom kan matcha varandra 😍 Och en Micro till hans kök med, klart populär den med så den har han bärt runt på hela eftermiddagen och mikrat sin napp och annat. 😂

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0