Barnmässan 2016



Lika nöjd som alltid fast som alltid av olika orsaker. Mässan är alltid bra men ibland för shoppingen, ibland för goodiebagsen och ibland för hela alltet. Denna gången får den full pott för goodiebagsen, halvt nöjd med shoppingen och Wilde hade ganska tråkigt alltså fanns inte lika mycket kul att göra som annars. 

Vi redo för avfärd lite tidiga, tar lite kort i väntan på att bästaste Ossi ska komma. 

Vi köade till mässan i drygt en timme.... Inte så kallt och drygt som det brukat vara annars så kändes ju helt okej ändå. Wilde gjord en hinderbana inne på mässan och fick diplom. 

Vi var bara på mässan i 1 och 45 minuter. Snabbaste mässan hittills kan jag lova. Men som sagt Wilde tyckte det var tråkigt och ville åka. Jag och syrran var totalt fullproppade med påsar och Oliwer grinig och masig så hemfärd var liksom inte mycket att fundera på ändå. Kanske missade man nån godbit och shoppade knappt nåt men nöjd ändå! Wilde valde att köpa ett leksaks set med lastbil och grävmaskin för egna pengar, sen fick han vitaminer. På apoteket köpte jag tandborste&tandkräm åt han för 10:- när vi kom hem upptäckte vi inte mindre än 5 tandborstar och tandkrämer till han bland goodiebagsen. På kronans apotek fyndade jag en årsförbrukning nappar åt Oliwer 😂😂😂 betalade 100:- ordinarie pris hade varit 420:-. Och dom delade ut helt grymt bra goodiebags till handlande kunder som lätt var värd mer än jag handlade för och bara bra saker i. Dom var klart bäst av alla på dagens mässa. 

Man får dubbelt så många saker när syster är med. Nog för att hon fick med sig saker hem hon med men barnen fick ju bara hur mycket bra som  helst.  

Tack barnmässan för i år! Längtar redan tills nästa år men lovar att jag tror jag inte ska va bland dom 100 första nästa år... fast de sa jag å andra sidan förra året med. 😂 


Nu laddar jag uppför barnloppis imorn, utan barn med syster hon är allt snäll som följer med överallt. #världensbästamoster #mosterskötersig 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0