Oliwer 10 månader


Påbörjade inlägget igår men hann inte skriva klart så därför kommer det en dag försent :)

Liten blir större och större, 10 månader idag. 

3 tänder har han fått, verkar vara fler pågång. 

Ställer sig upp överallt och går runt möblerna. Kryper och klättrar. Full fart på denna kille :)

Har äntligen nu det senaste börjat sova bättre, visst går det upp och ner men sammanlagt 4 gånger har han sovit en hel natt nu dom senaste veckorna varav 1 natt i sin egen säng. Inget vakna och gnälla 1 timme om natten de senaste heller. Underbart! Sover för det mesta fram till 7 också nu så inte behövt kliva upp 05 nånting på flera dagar heller. (Tar idag tillbaka de där jag skrev igår för inatt har han minsann varit vaken över 1 timme igen och masat, klättrat och gnällt. 😂)

Och humöret... Tyckte de blivit stabilare men tar tillbaka det efter dom här senaste 3 dagarna. Hoppas de är tänder som spökar! Har iallafall haft några bra dagar innan detta med massa bus, skratt och nöjdare kille. 

Oliwer har verkligen fått tusen olika namn. Olli bolli bus, Olli och bolli. Korven ❤ Korvbarn. Wilde kallar han för Bobbo när han är glad och Bo när han är irriterad på han. 😂 Syskonkärlek på hög nivå iallafall och så glada i varann. Oliwer får vara med Wilde på hans rum och de är verkligen nåt han uppskattar. 

2 månader kvar tills 1 års dagen, tiden går verkligen fort! 

Bröderna bus ❤Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0