SjukstugaFebruari - vabbruari- årets sjukaste månad 

Vaknade upp i måndags dyngförkyld,  ont i hela kroppen, feber och huvudvärken from hell. Fridde fick stanna hemma och ta en föräldradag till för att ta hand om barnen. Jag orkade mej inte ur sängen förrens vid 11 tiden. Haft migränkänning och mått skit i flera dagar sen och hostar som bara den. Smittade både Fridde och Oliwer dessutom så i onsdags fick vi in till Karlstad med honom då febern var såpass hög och inte ville ge med sig. Ingen fara med han och ordinerad febernedsättande bara. Skönt! Lilla lilla hjärtat, hemskt att se bebis så sjuk. Han bara sov och sov, knappt fått i han mat eller nåt. Piggare nu iallafall men väldigt gnällig, hostar, sover dåligt och äter jättedåligt. Passade även på att prata med barnläkaren om reflux, fick bekräftat att vi har rätt. Fick råd om mat och sömn och så kontakta barnmottagningen om det fortsätter. Ingen medicin eller så men bara att få bekräftat att vi inte är fel ute som BVC sköterskan menar på kändes bra. Och läkarens kommentar ang BVC sköterskans kompetens med tanke på att hon påstod att uppstötningarna skulle vara sömn ryckningar. Fel kvinna i fel yrke menade han och förklarade precis vad det är som händer och varför. Något hon med sina 25 år som BVC sköterska (som hon själv påpekade till mej när jag ringde för att få råd) borde veta och kunna. 

Ingela var en pärla och tog hand om Wilde när Oliwer mådde som sämst. Wilde fick vara där och sova när vi var in till Karlstad på onsdag kväll sen lämnade och hämtade hon på dagis och körde han hem så inte Oliwer skulle behöva ut i onödan. Guld värt! 

Jaja nu är vi iallafall alla på bättringsvägen bara hosta och Oliwer som inte riktigt är sig lik och Wilde han har klarat sig än han och hoppas det fortsätter så för nu får de va bra! Försökte gå ut och gå förut men usch va orken inte är på topp, knappt 5 kilometer blev de. Men bättre än inget kändes gött att komma ut iallafall. 

Lilla ♥

Piggare kille igår. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0