Torsdag

Efter 2 nätter nu med urusel sömn på soffan kändes det som öronen spökar på Oliwer igen så idag har vi varit på vårdcentralen för 4e gången på 2 veckor. Och mycket riktigt är han röd igen men crp visar bara på virus och på virus biter inte antibiotika så nu är det bara att stålsätta sig för flera sömnlösa nätter och avvakta och se om det bryter ut eller blir bättre. Denna lilla korvunge alltså! Att han ska behöva bli såhär sjuk.. Känns inte som nån vidare bra prognos inför julen detta inte. Stammisar på vårdcentralen iallafall när dom vi träffat tidigare kommer in på rummet och pratar med en medans vi väntade på sjukintyget. Och samma läkare som sist men en väldigt vettig intensiv sköterska som tog prover och visste vad hon pratade om. Håll tummarna nu att detta vänder istället för att bli sämre. 


Är förövrigt väldigt missnöjd med leveransen av julkort från Fuji, beställde förr förra veckan och har fortfarande inte kommit. Snacka om att slänga pengar i sjön när man dessutom beställt med julfrimärken. Idag var liksom allra allra sista chansen helst igår för att ens ha skickat med vanliga frimärken så har vi inte ens fått korten än. 10 dagar var deras absolut längsta leverans men är betydligt mer än så sen jag beställde 👎👎👎 Tråkigt att inte få iväg korten men ett sista hopp att dom kommer imorn så man kan lämna tillsammans med julklappar istället. 

Nu har korven somnat här brevid mej så ska passa på att plocka och greja lite medans han sover. Sen ska Wilde hämtas på dagis. Så skönt för honom att kunna få vara där några timmar när Oliwer är som han är. Och bästa dagiset hade även tänkt på Oliwer som är hemma och sjuk så igår hade dom lämnat en pepparkaka till honom. 

Såhär ser denna veckan ut 👆 Vab, vårdcentralen och sjukling.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0