Torsdag

På annandagen tog jag och Oliwer oss en tur på stan för att kika in mellandagsrean men möttes av den ena stängda dörren efter den andra och så klagar Säffles handlare på att man åker till Karlstad?! Tillslut klockan 12 öppnade några affärer iallafall och ett par små fynd till barnen och ett impulsköp till mej själv 👌 


Senare kom min faster och Björn förbi och sa hej och lämnade julklappar till barnen. Trevligt att ses en sväng :) 

Fridde vaknade upp från gårdagen (juldagen) med en svullen och ond hand..  Så tisdagen tillbringades först på vårdcentralen här i Säffle... Sen ett antal timmar på akuten i Karlstad. Åkte hemifrån strax innan 9 hemma igen vid halv 4. Ett brutet finger, gips 5-6 veckor och operation i nästa vecka. Sjukskrivning och rätt omöjligt att ta hand om Oliwer med bara en hand som går att använda så lite krångel med alla mina obekväma arbetstider men har tack vare en väldigt hjälpsam arbetskamrat kunnat byta/ge bort 7 av 8 kvällar änsålänge. Guld värt! Till jobb helgerna ska de förhoppningsvis gå att fixa barnvakt, lättare att få barnvakt dagtid än kvällstid annars får jag ta vab (vilket man får om ordinarie vårdare är sjuk ifall nån undrar redan kollat de med försäkringskassan) 

Igår var det jobbdag för mej, hade redan satt barna lediga från dagis innan jag fick avslag på semestern men Ingela och pappa var snälla och tog Oliwer så körde dit han innan jobbet. När jag kom till jobbet fanns ingen lapp till mej?! Det visade sig att jag hade fått avslag i förebyggande ifall nån skulle bli sjuk. Gick dessutom 1 till tjej utöver som dock fick ta en lapp. Anledningen skulle vara att minska på stressen... Tro mej att inte få vara ledig när man vill eller behöver minskar ingen stress snarare tvärtom. Vad ledsen man blir.. Jaja gick utöver 7-14 och tog besök av mina arbetskamrater så fick allt en arbetsdag ändå trots besvikelsen. Kunde gått hem men dagen var liksom redan förstörd när man hela tiden vetat att man ska ut och jobba mitt i ledigheten, ställt klockan, kört barn.. Så då kunde jag lika gärna vara där. Bra dag trots allt iallafall. 

Dagen idag är änsålänge oplanerad sånär som på det där vanliga. Överväger att slänga ut julen, åtminstone stora delar av den. Inga julkänslor varken innan jul eller nu så då kan man lika gärna ta bort allt. Utom ljusen då, är ju så mycket mysigare stjärnor och kulor som lyser än vanliga fönterlampor. Ta en promenad till lindex igen med och se om det kan finnas nåt fint till nyår 👌 Var inte igår man firade nyår direkt, alltid tyckt att de är lite överskattat men ger det en chans så får vi se. Ska bli så skönt att hitta på nåt, komma ut lite och allt de där. Barnen ska sova hos farmor dom. 


Rea fynd 👆👌

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0