Fredag

Detta har varit en evighetslång vecka. Oliwer och hans sömn har varit total kaos och vi har inte fått sovit mer än nån timme sammanhängande om ens det och alldeles för tidiga morgnar som 03.40... Inatt vaknade han bara nån timme efter vi lagt oss och första tanken var ju suck nu ska det börjas igen.. Men visade sig istället att han dessutom blivit sjuk. Stackars liten skrutt med hög feber alldeles så han koka och spydde i samband med att febern kom. Första tanken var såklart magsjuka men det var bara 1 gång och inget mer men febern hänger i och han snorar, verkar tät&slemmig (spydde ju hela sin förkylning sist på grund av det) Sover, gnäller och gråter. Hoppas de inte blir lika långdraget för han som sist nu. En vab dag fick de bli iallafall, inte utan att man knappt vill ringa och anmäla när man vet att de aldrig kommer in nån och jobbar med så kort varsel men barnen är viktigast så finns liksom inget annat alternativ. 


Själv är jag så sjukt trött, helt tömd på energi. Blir värre av att veta att man inte kan göra nåt annat än att sitta här. Orkar inte slappna av men orkar inte få nåt gjort heller.. Längtar tills hjärtat kommer hem, så långsamt att vara ensamma här. Vill ha myskväll, dusha, laga nåt gott att äta (Wilde önskar tacos så lutar väl åt det) krypa ner i soffan och äta godis. Tills dess hoppas jag på en energikick så allt de där kan göras med städat hem, nybäddad säng och tvätten avklarad också.  

Imorn är det jobb igen min jobbhelg nu. Sen ska jag vara ledig 3 helger på raken.  Så skönt! Är så mycket bättre att vara ledig på helgen när vi är lediga allihopa än på veckan. 

Försökte förresten fixa årets julkort på barnen igår. Det är en utmaning med Oliwer och resultatet är så jag har lust att skita i allt va julkort heter i år samtidigt som vi skickat varje år sen Wilde föddes så vill ju inte sluta med de heller... Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0