Man kan om man vill



För några månader sen bestämde jag mej, jag fick ett mål och det var dags att göra nåt åt min vikt, bli av med alla gravidkilon och få en kropp jag faktiskt trivs med inte längre vilja gömma mej i stora kläder eller mjukis kläder. I början gick det riktigt segt lika mycket upp som ner typ men sen var det dags att chocka kroppen, körde 5 dagar enbart shakes i början mars sen har det bara rullat på och kilona rasar minst sagt. Jag har nått mål jag aldrig någonsin trodde jag skulle nå, mål jag inte ens hade. Har alltid annars stannat på en viss vikt och efter det har det varit omöjligt men inte denna gången. Men jag lovar också detta är sista gången jag ska behöva gå ner i vikt, jag tänker aldrig någonsin tillåta mej själv att gå upp på det viset igen även om graviditeten har spelat in nu men nej aldrig mera tjock det lovar jag. Jag mår så mycket bättre nu, trivs med mej själv på ett annat sätt och känner mej mera bekväm. Alltså vill jag heller inte byta den känslan mot att gömma sig i oversize och mjukis. Min garderob har nästan totalt fått bytas ut men visst är väl det ett kärt problem? Vissa kläder ramlar bokstavligt av mej. Härlig känsla! Och tacka högre makter för att köp och sälj finns haha annars hade detta blivit dyrt! 


Vet ni när sist jag hade denna vikten då? Det vet jag exakt, det var maj 2010, på vågen på mitt dåvarande jobb Nytorget och det skulle alldeles strax visa sig att jag var gravid. Alltså kan jag först nu nästan 6 år senare säga att nu är mina gravidkilon borta. Bra jobbat där! 

Hur då? Ja jag ska ju inte sticka under stol med att det har blivit mycket shakes drickande men 1 lagat mål mat per dag vad som helst men försöker bli bättre på att äta grönsaker m.m. Egna smoothies på kvarg, inget jävla godis förutom lite vid nåt enstaka tillfälle. Väldigt många och långa promenader. Frukt. Ingen dricka, inte för att jag var den som drack så mycket dricka men litegrann men nu är det inget. 

Hur jag ska behålla resultatet? För det första inget godis på veckorna, inte äta i överdrivna mängder på helger, äta nyttigt och inte småäta, inte massa fika m.m i onödan. Fortsätta med mina många och långa promenader. Jag vet att jag kan! 


Före bilderna är från dopet i december, har dessvärre inga osmickrande sanningsbilder själv men andra hade det dessvärre. Lite skillnad eller? 
När jag ser det här så vet jag varför jag aldrig ska tillåta mej själv att gå upp i vikt igen. 


Och den känslan 👆 Nu säger storlekslapparna 40/42 och M. Inte L/Xl och 44. Visst finns det några L plagg kvar i min garderob men då beror det på plaggets passform inte storleken. Eller så är det alldeles förstora men får va kvar ändå.  



Kommentera
Postat av: Sandra

du är så duktig gumman😍😍

2016-04-20 @ 16:21:13

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0