Lördag



Tänkte försöka mej på några rader medans och om det fortsätter vara lugnt här. 

Sen sist då! 

Ja i onsdags tillbringade vi dagen på Leos lekland med Emelie och Nova. Jättemysigt och trevligt att hitta på nåt och komma iväg. Wilde var så lycklig och glad över att få åka dit med sin bästa vän. Oliwer var... Ja han var Oliwer, roligt i stunder men mest gnäll. Han har dessutom  kommit på att alla andra människor är jämnt skitläskiga och skriker bara han ser nån annan och för att inte tala på vrålet som ekade över Leos när jag gick på toa utan honom. Efter 3 och en halv timme där begav vi oss mot bergvik för att avsluta dagen där.  Mycket trevligt om ni frågar mej, köpte med fika från bergviks fiket och fikade i bilen på väg hemåt. Deras helt underbara vanilj latte och en fralla till mej. Medans dom andra gottade sig med morotskaka, kärleksmums och chokladbollar. :) 

Några bilder fastande Wilde på iallafall, så glad kille 💙 

Och korvens  dag, åka ringar var kul men tro nu inte jag skicka han själv för allt i världen. Korten är tagna påväg upp och sen åkte han såklart ihop med mej ner :) (bilden i mitten uppe)

Onsdagen följdes av en riktigt intensiv och helt otroligt grinig dag med Oliwer.. Mas, krångel och gråt hela dagen..Inte en lugn stund, krångla med maten, vägrade sova och allt var bara kaos kändes det som. Var helt slut när jag väl skulle åka och jobba, men då var det skönt att komma hemifrån iallafall. Bra kväll på jobbet som avslutades med 1 timme ensam ute i Tveta på slutet och det var semester för mitt huvud. Radion i bött och bara va själv även om jag såklart skulle in hos folk lite ininellan. 

Fredagen ungefär likadan men lite lugnare under förmiddagen så hann städa och tvätta lite innan det riktiga humöret drog igång. Alltså ja vad säger man. Jag blir verkligen helst slut av detta, detta humör,  dåliga sömnen och krånglet där emellan. Lilla älskade unge! Läste nåt igår, ska dela det mer er när jag orkar plita ihop ett inlägg till. 

Avslutar med en bild på min fina stora kille från igår. 

Wilde och hans älskade katt och så visar han upp sin fina tshirt han hittade och absolut ville på hm i onsdags och så klart han skulle få den då när han tyckte den var så cool. Oliwer har ju fått hur mycket som helst på sistone eftersom han precis bytt klädstorlek och även om Wildes lådor är fulla så måste han få nånting litet iallafall speciellt när han verkligen vill. 

Idag vankas barnloppis och ikväll ska vi på kalas. Det tar vi nästa gång jag kikar in och skriver ett par rader. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0