HelgenHelgen försvann fort som alltid.. 

I lördags vankades det barnloppis, tycker det är så kul! Dels för att man kan göra fynd, få tag på saker som inte finns att köpa i affär längre eller helt enkelt hitta nåt man inte visste man behövde. Hittade väl inte jätte mycket saker men lite bra att ha, lite newbie, skalbyxor, fleece m.m. 

Hem och ladda om för kalas, ville helst av allt bara krypa i mjukisarna och tillbringa kvällen i soffan men det går ju inte när man är bjuden på kalas. 50 + 30 års kalas på silvenska. Det bjöds på smörgåstårta och marängtårta. Gick över förväntan med kalas på kvällen och Oliwer men hade med pyjamas och la han för natten där så och det gick bra! :) Wilde var överlycklig hela kvällen, så kul tycker han med kalas och alla släktingar och så fick han ju vara med och öppna alla paket med. :) 

Innan kalas 👆

Och på kalas 👇


Gårdagen tillbringades med att göra massa tråkiga saker. Tvätt, städ och storhandling. Så kul kan man ha en söndag! Avslutades med tacos och Johan Falk iallafall så lite helgkänsla fick man.  

Ungefär samma idag, ja ingen städning då men tvättat femtielva maskiner och plockat,grejat och donat. Ganska tråkig dag... . Men inatt då! Trodde på allvar jag skulle få kliva upp 03.10 men efter 1 timme lyckades jag få han att somna om. Alltså denna Oliwer jag blir aldrig klok på han. Nu hoppas vi inte han får några såna idéer inatt :) 

Imorn är det dagis dags för Wilde igen, jag och Oliwer ska gå till jobbet en sväng och lämna in lönerapport m.m. Och sen sitta hemma och vakta efter sotare, hoppas han kommer direkt kl 11 så man slipper sitta låst. 

Efter morgondagen väntar några gemensamma lediga dagar. ❤Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0