TorsdagIgår blev dagen bara sådär inte alls bra. Lilla Oliwer hade inte en alls bra dag, bara gråt och gråt somnade mellan varven av ren utmattning men sen var det samma igen. Samtidigt som Wilde vill testa gränserna genom att antingen inte göra det han beds om eller göra som han betts att inte göra. Kände mej helt slut, grinade säkert 1 timme på kvällen sen för kände mej så kass, som inte hade nåt tålamod och med så dåligt samvete för Oliwers skull för att inte ha förstått han först varför han hade varit så himla ledsen. 

Natten har varit klart lugnare iallafall sen och Oliwer sov mer än nån annan natt sen han föddes, dock har virvelvinden wilde sovit hos oss och han skulle behöva en dubbelsäng för sig själv så jag har nog sovit vaken hela natten ja. Pust! Hade en galant ide om ett eget babynest, jag stog för iden Ingela sydde men de hade gjort lika stor nytta som inget alls för min ide var inte så bra i verkligheten så en av dom första grejerna jag gjorde imorse var att beställa ett riktigt så sover Oliwer säkert hos oss sen även om sängen är fullsatt. Hoppas det hinner komma redan imorn! 


Skulle ju ha haft Sandra och william här igår men Sandra hade missat att hon hade personal möte och tur var nog det som gårdagen blev. Hade inte varit kul och kommit hit för att sen få höra på timmar av gråt. Men mamma kom hit en sväng igår för att träffa Oliwer och hon fick en dos av sovning och rejäl dos gråt hon. Och Oliwer fick 2 så söta pyjamaser han. 


Idag har dagen varit betydligt mycket lugnare. Oliwer har haft en riktig mys dag han, ätit och sovit hela dagen. Så mysigt så! Lilla hjärtat mitt ♥  Har varit en slapp och lugn dag detta. 

Haft besök av Tommy, Anita och farmor. Både wilde och Oliwer har fått present. Wilde är riktigt nöjd med sin Eddie Meduza tshirt han :)  Oliwer fick helt klart en lite annorlunda body :)


Imorn ska wilde åka och sova hos Maria , kommer bli kul för han det och han längtar som bara den. Gött för han och få lite odelad uppmärksamhet och få hitta på nåt. :) 

Såhär nöjd har liten varit idag.  Hur mysigt ser de inte ut att vara? 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0