OnsdagDagarna springer iväg men vi har det allt så gött så! 

Söndagen va bara en slapp hemma dag, besök av syrran och Tom. Farmor och farfar, och så var pappa och ingela här i samband med att dom hade med wilde till simskolan :) 

I måndags var det dags för återbesök i Karlstad för pku och läkarundersökning. Allt gick bra på sjukhuset, och han sov sig igenom nästan hela dagen i Karlstad. Efter sjukhuset tog vi en tur till bergvik, handlade på Ica maxi, fikade och tog en tur på HM med alla presentkort men lyckades inte shoppa upp dom denna gången heller så 500:- kvar till nästa gång jag blir shoppingssugen. :) 

Översta raden till Oliwer och nedersta till Wilde. 

På eftermiddagen fick vi besök av faster Maria och farmor. Och Oliwer fick så fina presenter så! Ännu mera newbie kom farmor med. :) Och trevlig med besök, inte alls vart samma "storm" som de var när vi fick Wilde så. Vill ju att alla ska komma och träffa lillen ♥ 

Översta raden från farmor och nedersta från Maria. Igår tog vi en tur till kappahl och bytte alla dubletter som vi fått för har råkat blivit några. Valde samma saker som vi fått dubbelt av men tog i blått istället. Alltså i måndags var jag ju riktigt pigg när vi va i Karlstad, inte alls farligt ont och gick ju en hel del. Men igår jäklar då fick jag känna på vad eftervärkar är för nåt. Trodde nästan jag skulle tuppa av en sväng när jag stog i kassan på kappahl och dessutom tog de sån tid där säkert 15-20 minuter.. Och innan vi sen va klara med allt annat vi ville/skulle göra. Då bestämde ja mej för att ta de lite lugnare ett tag helt klart. Full dos värktabletter varje dag sen i lördags hjälpte bra första dagarna men hjälper föga nu men tröstar att veta att de faktiskt är kroppen som läker så! Hoppas de går fort bara :) 

Igår eftermiddag sen fick vi besök av Sandra och barnen. Trevligt de :) Skiljer 1 och 1/2 månad på våra små killar bara och dom kommer nog bli bra kompisar dom :) Wilde fick leka med Nova en stund, gött för han och få leka litte. Oliwer fick en så fin body i present, matchar dessutom en outfit som Wilde köpte sig för ett tag sen. Kul att ha lite liknande kläder. 

Gårdagens present och byten ⬆⬆⬆ Wilde hade fått ett par byxor i storebrorspresent som fick bytas också för dom va för små fanns inte i större så han valde kalsonger och en tshirt istället. 

Idag är en änsålänge en slapp dag, borde städa egentligen men näh.... de är allt gött och bara va också! Tvättar lite bara, lillen är allt en liten spybebis han med så går åt en del kläder så bäst att hålla efter lite  Senare får vi besök av Sandra och william också. Ska bli trevligt de, fira sandra med födelsedags present också för hon fyllde ju år i lördags. :) Så nu delar hon och Oliwer födelsedag. 

Alla mina fina killar ♥ 

Nej nu var de nog inget mer att berätta om, dessutom vaknar liten nu igen så. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0