Mitt "nya" liv



Igår var det måndag och då bestämde jag mej att det även var dags att bli lite nyttigare också. Efter Oliwer föddes har jag bara njutit av att äta allt, efter allt illmående, avsmak på allt som jag egentligen tycker om och halsbrännan så har jag bara velat få njuta av goda saker både mat och godis ett tag men nu fick de va bra. Kör en kickstart nu sen ska jag försöka hålla mej att äta nyttigt, motionera och bara äta godis och andra godsaker på helgerna. (Med betoning på försöka jag vet att ja är rätt hopplös, motionen är inga problem men resten....) 

Idag slog jag på stort med 2 långpromenader, borde dock ha låtit bli den andra för mina höfter är fortfarande inte bra och nr 2 blev lite för mycket. Och mina knän och benhinnor!!! Borde förmodligen investera i ett par svindyra bra skor men det lär få bli i ett annat liv det... Eller så får jag helt enkelt gå i converse för då får jag aldrig ont i benhinnorna iallafall konstigt nog. Otränad är jag med, men det ska det allt bli ändring på nu! :) 

Mitt första mål är att bli av med alla gravkilon. Gick upp hemska 17, inte så konstigt dock med tanke på allt och noll motion. Gick ner 8 av dom iallafall utan att göra nåt men vid vägning igår hade jag gått upp 1 av dom igen. Hoppas även detta ska få all vätska att försvinna ur min kropp för det sitter hårt och är svullen i ben och fingrar än. Har så ont i lederna i fingrarna pga av det med, värst på morgonen men ja detta hoppas jag ska hjälpa. Och min förlovningsring passar inte pga av det heller. 

Så nu kör vi då! *pepp pepp* :) Meeeen så jäkla tråkigt det är, godis de är roligt de men vill ju inte se ut som en jagvetintevad resten av mitt liv...... 😂😂😂




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0