Torsdag


Ledig dag idag och har minst sagt varit effektiv. Läkaren först imorse, ingen fara med de märket beror på alla hormoner som svävar runt i kroppen men skulle de bli större rekommenderas borttagning. Bra, då behöver jag inte fundera på de. Sen drog vi mot soptippen för att göra oss av med ett antal säckar med skräp, pratade med mormor i telefon och hon berätta att brorsan va i stan och jobbade så skulle åka dit och säga hej tänkte jag. Fullsatt på netto så det blev verkligen bara ett hej och inget mer. Får nog försöka träffa han när han är ledig istället. :) Sen mötte vi upp Emelie&Nova för en fika på Holgers. 

Behöver jag ens säga nåt?! Och den där Mer jordgubb och rabarber. Alltså mums! Farligt gott. Jag som bara dricker vatten, kaffe eller på sin höjd en tetra festis ute annars. Numera blir det denna! :) 

Efter fikat skulle vi ta ett varv på storstan, sprang på Sandra&Nova och gjorde sällskap med dom också. Massa rea och roliga saker överallt, och massa fina bebiskläder att drömma sig bort till. Och barnen hade kul tillsammans trots att affärer kanske är rätt tråkigt annars. :) Efter ett par timmar var det dags att säga hejdå och köra hem Emelie&Nova för att sen åka hem och göra tråkiga saker. 

Tack för idag ♥

När jag kom hem var det dags att ta tag i samtal till försäkringskassan för att få svar på mina funderingar. Plats 296 i kön, beräknad kötid 21 minuter..... 21 minuter senare plats 148. Efter 45 minutet var det äntligen min tur, efter att ha hunnit ställa hälften av mina frågor så bröts samtalet. Alltså är det okej att grina eller?! Grinade på fb lite och fick tips att chatta eller mejla med dom det ska gå fortare så de gör ja nästa gång! Fick iallafall svar på den viktigaste resten kan vänta nån dag. Även ringt folksam  och fixat gravidförsäkring, bättre sent aldrig! 


Nu är det slapp resten av dagen, jag är trött i kroppen. Inget emot vad jag var igår förvisso men ändå, känner mej lite lätt hjulbent och vankandes när ja går/rör mej och öm i dessa höfter och ryggslut. 

Imorn är det jobb igen men sen ledig helg. Wilde ska bli hämtad av Ossi på dagis imorn han och så ska dom och gratulera student, Wilde är en nöjd kille som fått träffa sin Ossi flera gånger denna veckan eftersom hon var här och hjälpte mig med färg i håret i tisdags med. :) 

Förresten hur skönt är det inte att de faktiskt verkar bli sommar?! Så skönt! Speciellt att slippa alla kläder, slippa regn och blöta också.. Började fixa på altan igår med, har inte vart nån ide tidigare har det känts som.

Goa Wilde ♥

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0