Måndag


Igår var det äntligen dags för efterlängtad ledighet efter en bra dag på jobbet, bjöd på tårta och hade en lugn och lagom dag. Tårtan vart dock ful som bara den med alldeles för hårt vispad grädde och sådär inte alls som mina tårtor brukar va men den smakade gott iallafall 😃 
Haha de var verkligen på gränsen med jobb kläderna! Och ändå fick ja låna 2 överdelar i en storlek större eftersom dom andra slutade slutade passa för 2 veckor sen. Men nu säger -Hej då till alla säffle kommun outfits för ett tag. Kommer sakna mina arbetskamrater men ska vara så skönt och vara ledig nu och längta efter våran bebis ♥


Efter jobbet vankades det kalas för min bror som fyller år imorn. Syrran hade fixat en jättegod tårta och så bjöds det på massa fika, godis och kaffe. Trevligt var de :) 

Wilde redo för kalas. 

Idag började dagen med massa städ och tvätt, det känns i min kropp nu vill ja lova men skönt och ha det gjort!! Då kan man njuta mer av ledighet. (Bara övervåningen som skulle behöva sig en omgång med men det finns de andra dagar till.) Sen fick det bli ett par timmar i lekparken med Wildes kompis william. Kul för barna och ses, men livat värre! Ena stunden ovänner och ett jäkla väsen sen bästa kompisar igen, men så glada i varann. Wilde var iallafall så nöjd efteråt och det var en trött och sliten kille som somnade tidigt ikväll. 

Bus! 

Imorn vankas det Karlstad och Äventyrsbad med Ossi&Tom för wilde. Gissar på att han kommer ha en toppen dag! Får se vad jag hittar på för nåt men ska nog hitta nåt bra att roa mej med jag med. :) 



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0