Helgen


Konstigt att helgerna går lika fort när man har roligt och fullt upp som när man har rätt tråkigt och inte gör nåt alls?! Har iallafall varit en väldigt skön, lugn och händelselös helg. Igår fick jag sovmorgon och sov ända till halv 11 så sömn lär jag ha behövt, dagen tillbringades sen i lugnan ro. Städade och tvättade lite annars ingenting. Till kvällen sen myste vi med nachos och en Fast and furious film som vi tydligen redan hade sett men den var bra ändå :) Idag var det min tur och gå upp med wilde och snäll som han var sov han ända till kvart över 8, guld! Det är inte ofta han är såpass trött på morgonen inte. Denna dagen har varit lika lugn som gårdagen. Men förut slängde vi iallafall ihop en omgång klickbullar. Lika lätta och enkla, som goda och snabba. Mums! Lärt mej en läxa idag med, glöm för allt i världen inte att ta omeprazol tabletten! #halsbrännanfrånhelvetet #hundranovalucolochsamarin #utannytta #hatahalsbränna 
Kan man dubbla dosen idag tro ihopp om att detta helvetet ska ge sej? Trodde de inte kunde bli värre men detta var de värsta ja känt på dagtid (de där på nätterna är dock värst på sitt sätt) någonsin så ALDRIG mer ja glömmer ta den tabletten innan dess att jag är ogravid. 

Väntar på att klockan ska bli 21 nu så blir det Maria Wern, imorn är det dags för en ny jobb vecka..Kort sådan med bara 4 arbetsdagar. Härligt!  

Mumsiga bullar, går inte att sluta äta.... 




Kommentera
Postat av: Anonym

Vill ja ja recept på😊 /Sandra Grums

2015-06-07 @ 21:02:38

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0