Fredag


Sitter i soffan men goa varmsmörgåsar i magen, trött och slö så ledig helg är efterlängtat. Jobbade kort dag idag till halv 2, hem och inte städade men hyfsade till de lite iallafall och sen drog vi till lekparken och umgicks med Stephanie och barna en stund. Härligt väder idag men ska man tro på smhi så är det kortvarigt. Såklart de ska regna när man är ledig så! 


En liten bebisuppdatering också, i förmiddags var ja på koll. Skitbra att man kunde ta ledigt så man ändå kunde gå under arbetsdagen, synd ja inte gjort de förrens nu sista kollen innan ja slutar jobba liksom. Allt såg bra ut, fortfarande mitt på linjen. Pratade lite på storlek på mage, hon sa att jag inte alls hade stor mage för min egen storlek, veckan jag är i och det faktum att det är andra barnet så nu kan ju alla som säger -herregud har du inte fått än, oj vad du är stor, eller allra helst det är inte 15 barn där (eller 2 då) såååå stor som du är!! -hålla tyst! Jag är tjock jo de har ja inte missat, och ja är gravid med mage men inte onormal för de. Tack! :) 

Ny vecka idag.. Appen säger att bebisen är ca 38 cm och väger ca 1.5 kg och växer mycket nu.. Att för mammans del så frestar extra vikten på ryggen, att lungorna tar 20% mer syre så man blir extra anfådd (jotack!) Och så är de vanligt att illamående kommer tillbaka, viktigt att äta mellanmål osv. Till pappan säger appen att det är dags att boka in sig på förlossningsförberedande kurs. De tror ja vi klarar oss utan :)  

Bebis är iallafall en livlig en,  full fart -box och spark. Igår kände jag av att bebisen hicka första gången också. Börjar bli så nyfiken på vad det är! Och vem? Blir det ett barn som liknar sin bror eller sin brors raka motsats?! Får den det underbara blonda håret med lockar också?

Passade förresten på att visa ett födelsemärke/pigmentsfläck eller va ja nu fått på ryggen för trodde de säkert va nåt hormonellt som man fick när man är gravid och ville höra henne säga att såna fläckar får man som gravid men barnmorskan ville att läkaren skulle kolla så blir iväg dit på torsdag. Känns lite löjligt men lika bra att kolla upp eftersom hon tyckte de skulle kollas.

Såhär ser räknaren ut idag, det går framåt! 


Nu ska ja avrunda här, zappa på tv och se om de finns nåt sevärt annars får det bli ännu en tidig kväll.. Är ju faktiskt väldigt gott att sova så. 😃

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0