JulenUppdaterar om julen lagom till nyår. 👍


Hade en lugn och fin julafton. Hemma hos oss, hos barnens farmor och farfar och avslutade hos Ingela och pappa tillsammans med Thomas, Christoffer, Syrran och Tom. God mat, mys och fina,bra julklappar till oss alla. Juldagen hemma hos oss med Mamma, mormor, broder och syrran&tom. Och så var vi även hos Ewa en sväng på juldagen. 


Både vi och barnen fick många fina och bra klappar. 

Mina och jag är ju bara såå nöjd, glad och tacksam för allt fint och bra. (Fick även presentkort på creative art, coop och lindex.)

Oliwers och bättre kan de knappast bli. Lagom mängd bra att ha som matstolen, nappar och stor låda blöjor, leksaker och kläder. Kom julklappar i efterhand också så saknas bok och en rolig skallra på bild. 

Wilde fick kläder, massa blandat med leksaker, lego, kläder och pengar m.m. Och en massa skum och bubbel till badet. Även han fick mer senare så på bilden saknas godis, lego, lotto spel och va de nu va mer. Massor fick han iallafall och han var så nöjd så med dagen! :) (trots att ingen tomte kom annat än på natten när han sov) Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0