Torsdag



En vecka över tiden nu.. Alltså detta fanns inte i min tanke ens.. Så segt när ska du komma? 

👆👆👆 Mer gravid än vad möjligt borde kunna va! Jag har varit i gravid i hundra år inga 9 månader här inte. 


Idag har jag åtminstone gjort nåt annat än bara varit hemma. Vart i Karlstad på en shoppingtur med Stephanie och Joline medans stora barna va på dagis. Hon skulle kolla in babyproffsens rea på Emmaljunga vagnar men det var dåligt utbud. En liten tur på bergvik och HM istället. Alltså barnkläder är farligt!! Speciellt tjejkläderna, jag kommer att gå bananas om det blir en tjej.. Finns så otroligt mycket fint, till kille med såklart men har redan så mycket sparat så blir inte samma bananas grej då! Tur jag har samlat på mej över 1000:- i presentkort på just HM så jag kan göra just det. Shoppa som en galning alltså :) Wilde ska såklart få nåt med och kanske nåt litet till mig själv för på HM får man mycket kläder för lite pengar så. Fick ju såklart bli ett par småsaker med idag med just bara för att man va där. 

Gött och komma iväg en sväng, även om jag mest kände mej som en badboll som rullade runt där. Avrundade turen med en Subway melt och lingondricka, så jädra gött så! 

Tavlan till mig, små tunna bebisvantar för kalla dagar och nya mössor till Wilde. Han var så nöjd för dom va såå coola! :) 


Sen var det dags att storhandla och fylla på förråden här hemma med, pust! Men gött när de är gjort :) Nu har vi skåpen fulla igen. Nu blir det en slapp kväll, helt slut i kroppen nu. Men som sagt så gött att ha gjort nåt av dagen istället för att bara va och bara vänta. Imorn är det fredag, en perfekt fredag att föda barn om ni frågar mej. 

Kommentera
Postat av: Beckis

Jag gick över 6 dagar med Memphis. Han kom faktiskt efter en tur till stan med massa shopping! Hade massa energi hela dagen och grejade massor hemma på kvällen. Sen satte det igång på natten. Håller tummarna för dej nu! :))

2015-08-27 @ 21:00:18

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0