Tisdag


Igår var det en sån där bra dag, bra väder och fint sällskap hela dagen. Sandra&William och Emelie&Nova var här, barnen lekte och grejade allihopa både ute och inne medans vi andra satt ute på altan, en massa tjat och mängder av gofika! :) Wilde var riktigt trött sen till kvällen efter det och bad om att få gå och lägga sig strax efter sex redan. :)

Idag kan man ju inte påstå att vädret är fint längre, var meningen vi skulle vart på en tur till djurparken i åmål med Sandra, Nova och Eddie men det får bli en annan dag. Hade dock packat bilen med skräp innan regnet kom så fick ta oss en snabbtur och slänga de iallafall. 

Kontroll hos BM imorse med, snabbt avklarat på 10 minuter. Blodtryck bra, måtten mitt på linjen och en litet hjärta som slår så fint så. 

Dock är idag en riktig skit dag, vaknade illamående med huvudvärk och det hänger i än. Händer och fötter är så vätskefyllda så det är löjligt. Sticker&bränns plus att det värker i lederna i fingrarna. Befinner mej även i nåt slags zombie tillstånd vaken fast såå trött! 

Resten av denna dagen blir en slappardag, det är ju som gjort för det med detta gråa väder och måendet. 

Igår vs idag! 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0