Söndag



Ingen bebis idag heller... 3 dagen övertid nu och dom här 3 dagarna har känts så helt otroligt långa.. Ingen ork, ingen lust till nåt bara en evig väntan. 

Har iallafall grejat lite här hemma idag, i Wildes rum har vi fått upp hyllor och tavlor som väntat länge på att komma upp nu.. Städat uppe och nere, tvättat.. Ja gamla vanliga tjatet helt enkelt! Fridde har iallafall sågat, målat och håller på att få upp lister på ett av ställena som saknar. Gött att de blir gjort :)  Och jag tog även en promenad med Wilde förut för han ville ut och cykla en sväng. Blev ingen lång promenad men ändå! Längtar tills vi får gå ut och gå som vanligt igen. 

Eftermiddagen har tillbringats i sängen för min del, med fläkten och fördragna fönster för gissa vad? Migrän! Då tyckte jag banne mej synd om mej själv iallafall, 3 timmars intensiv huvudvärk och flimmer framför ögonen så jag inte såg nåt knappt. Efter 2 omgångar Alvedon och sömn så började det att kännas lite bättre, såpass så jag orkade gå ner och äta iallafall för var ju hungrig så jag mådde illa samtidigt. Nu känns det mycket bättre, bara svag lätt huvudvärk i tinningarna och lite illamående. Nu hoppas jag det tar år innan jag får det igen iallafall.

Det var dagens uppdatering det, så nu vet alla att det inte blev nåt denna helgen som det ser ut. Känns otroligt trist att det blir vardag och vecka igen nu, vill inte gå över mer och ser verkligen inte fram emot att vara ensam på dagarna nu. 

Wildes rum med hyllan, tavlorna och klockan som äntligen kommit på plats. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0