Söndag



Kikar mest in för att visa mitt så fräna kakfat jag köpt idag.. Har spanat och suktat efter det men tyckt det varit onödigt men med tanke på inkomsterna från loppisen igår så var det inget att fundera på längre. Inte för att det var dyrt verkligen inte men jag ansåg det ändå som lite onödigt men så kändes det inte längre igår det var bara att hoppas det skulle finnas kvar. Älskar tanken på hur bra detta kommer att göra sig på dop och barnkalas framöver för det är inget litet kakfat och kommer att räcka med detta istället för 3-4 kakfat som jag har annars. 



Prissänkt från 479 till 90:- så som jag sa var det inget dyrt inköp.. Visst var det lite ovanligt med just den storleken?  Svårt att förvara med men efter en liten omöblering ovanpå vitrinskåpet fick det plats där,  inte så snyggt kanske men det fungerar. :) 

Förresten hände nåt ganska sjukt när vi var inne på coop för att handla innan. När vi stog i kassan visade det sig att nån hade skitit vid kassan. Alltså på riktigt!! 2 ganska stora högar skit. Inte utan att man funderar på hur det hamnade där? Och vem gör så? Och ja det var på riktigt, det luktade ve och fasa och flera stackare hade lyckats att trampa i de så var uttrampat på golvet plus på heltäckningsmattan som är vid spel och paketutlämning. Man fick verkligen se var man satte fötterna sen för var ju nån som hade trampat i det och gått ända ut. Och på tal om den där heltäckningsmattan så var det en ursäkta mej men kärring som gick dit och torka av sina skor dessutom. Alltså vad? Hur tänkte den då, hade väl kunnat gått till toaletten istället eller? Jävligt äckligt iallafall och jag kommer tänka på skit varje gång jag är i närheten där nu. Stackare den som fick städa sen. 




Här väntar iallafall en myskväll med mitt stora hjärta så fort det lilla har somnat. Johan Falk ska de bli. Hoppas denna är lika bra som som senaste varit! 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0