Måndag


En lugn förmiddag hemma följdes av en tur till Kålsäter och bakluckeloppis med Sandra och lilla Eddie. Helt okej loppis för att vara en måndag, vädret som varit som det varit och lite halvdålig reklam. Gjorde ett par fynd och både jag och wilde var nöjda 👍 Sen styrde jag mot åmål, en tur in på handelshuset är ett måste. Speciellt nu när jag har massa presentkort. Köpte en Handtvål pumpflaska till köket i min favoritserie så nu har jag 500:- kvar där tills en annan gång :) Körde mormor till vårdcentralen och Illern och sen åkte jag och wilde hem till syrran. Vid halv 3 gick vi och mötte upp våran kusin Johanna. Glass i det fina vädret på marinan, sen tog vi allihopa en promenad och wilde fick mata änder. Så mysigt så! 3 små ungar fanns det bland änderna med. Jag och wilde fick ju även köpa oss en varsin boll till bollflytar tävlingen så nu håller vi tummarna att telefonen ringer på lördag, 1a vinst var 6000:- på Ica och det skulle sitta riktigt fint de! Sen var jag iväg igen och körde mormor för att handla och hem igen för att sen åka tillbaka och hämta wilde för han ville va med Ossi han inte med mej. Man hinner med mycket på ett par timmar! Varit en skön dag i solen, alldeles lagom varmt och bra sällskap. 

Nu väntar ännu en soffkväll och ikväll börjar äntligen Criminal minds igen, stor favorit det och efterlängtat. Jag är verkligen en riktig serienörd jag. 👍👍👍


Dagens bilder! 

Redo för avfärd!  Hur fin är inte wildes outfit för dagen? Ny favorit den! 

Dagens fynd! Haha nu tycker ni nog jag är knäpp som köpt den rosa ugglemössan men den var så billig att jag absolut inte kunde låta bli och om det blir som jag tror en pojk så ligger priset på den på 3 gånger så mycket på Newbie köp och sälj så inga bortkastade pengar alls utan snarare en investering. :) Så snygg ankar tshirt till wilde, splitter nya fodrade gummistövlar för 30:-, en tuff bubbla och ännu en cupcake till min samling i vitrinskåpet. Alla nöjda och glada med dessa fynd. Tycker det är så kul med loppis, speciellt när man göra såna här fina fynd för knappt nånting alls. 

Avslutningsvis så får jag ju visa hur fint det blev när dom redan fina sakerna jag fick av syrran när jag fyllde år fick sällskap av en godbit till. Ser dock ut på bilden som de inte är samma färg med det är det i verkligheten :) Älskar den prickiga serien! 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0