Lördag....

 

Det fick bli ett inte idag heller.... 

Långsam dag men inte mått så dåligt faktiskt, dock tillbringat dagen i soffan med fläkten så långt från sol och värme det går.. Synd men mående går före, och värmen bidrar inte till välmående så här håller jag mej. 

Var iallafall ut till dollarstore och gjorde syrran sällskap när hon spanade runt där förut. Bra och komma utanför dörren lite iallafall, ätit tacos till mat och göttat oss. Ingela kom förbi en sväng och kollade läget också. Ungefär den här dagen, kvällen redan så dagen har gått väldigt fort trots att de är långsamt. 

Nu hoppas vi på en söndags bebis istället så nästa inlägg får handla om bebis istället. Vill inte att det ska gå en dag till, överanalyserar varje liten känsla/rörelse/smärta ihopp om att det ska betyda nåt. Får hejdlös lust att bara grina var 5e minut. Och är dessutom redigt trött på frågan Ingen bebis än? Har du inte fått än?  Mest överflödigt när folk frågar just de när dom ser mej. Har sån lust att svara nej syns inte det eller?! Istället för ett snällt nej tyvärr vi bara väntar och väntar. Skriver en påminnelse till mej själv att aldrig fråga en högravid helst övergången person nåt av de! Fast det går nog av bara farten att man säger de liksom man menar ju inget illa snarare tvärt om men jag är trött på hela grejen så då blir man så trött på frågan 10 ggr om dagen dessutom. Eller mormors 50 år gamla råd tidigare om långa långpromenader för att göra ljumskarna mjukare, lilla lilla mormor! De där med att vräka bebis försökte jag sist resulterade bara i att det var ännu jobbigare i kroppen efter fönsterputs, pulsande i snö, bakning och annat. Litar snarare på råden från 1177, barnmorskan mfl att det faktiskt är viktigt att försöka vila. Att dom flestas förlossning faktiskt startar just på nattetid när kroppen är i vila. 

Så en natt till söndags bebis håller vi tummarna för nu då! Tänker på och hoppas på nästa dag ändå tills bebis är här,försöker att inte oroa mej och tänka för långt fram utan hålla sig i här och nu annars blir jag nog knäpp. 

Avslutar med att visa upp wilde i sin nya frisyr, igår när han kom hem och en ifrån idag när vi väntade på syrran. 

Alltså zebran! 👆😍👌 Älskar de även om jag föredrar en del i taget matchat med nåt enfärgat men wilde kör all in han! 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0