Fredag



Inte idag heller.... Dryg dag idag, "började dagen" med att bli väckt av illamåendet redan halv 4. Låg och vred och vände säkert 1.5 h innan jag lyckades somna om en stund igen. Idag kändes det mer hopplöst än vad det gjorde igår. 

Har vart trött och irriterad mest hela dagen, irriterat mej på saker som jag ändå inte kan göra så mycket åt. Posten för att dom har slarvat bort mitt 5 e paket sen i maj nu, småsummor hit och dit men börjar bli väldigt less för nu är det ändå 5e paketet på kort tid. Att dom sen har en ny dålig ursäkt för varje gång man ringer gör inte det hela bättre. Hade ju haft större förtroende om iallafall 2 hade sagt samma sak. Sen har jag stört mej och hållt på att gå i taket på folk på Köp och sälj, alltså hur jädra svårt ska det vara att läsa och respektera reglerna ? Näh skit i reglerna och va helst väldigt otrevlig när man påpekar nåt. 3e saken för dagen att störa mej nåt så mycket är Ica kvantum. För att dom helt enkelt inte håller samma bra standard som dom 2 gamla icana gjorde. Fått så jädra mycket dålig mat där sen dom öppna, senast igår när det färdigkryddade grillköttet var dåligt när vi skulle sätta oss och äta. Och det var 6e gången sen dom öppnade som jag fick nåt som inte är som det ska vara. Man orkar liksom inte sätta sig och åka dit för att klaga heller men 1 gång gjorde jag de, fick till svar -Ser att du köpt samma sak nu får hoppas du har större tur idag då! Hade aldrig hänt på ica ♥ de inte. Där hände de bara 1 gång överhuvudtaget att jag fick nåt gammalt/dåligt där och då var de inte tal på annat än full ersättning tillbaka utan att behöva visa upp det dåliga ens eller få ett så dumt svar.  

Sådär ja nu vet ni också vad som stört mej hela dagen, spännande väl? Lika bra att få ur sig det en sista gång!! :) 

Annars vart en vanlig lite halv tråkig dag, tvättat och plockat. Vart med wilde och handlat födelsedags present till hans kusin Sara på dollarstore. Handlat lite helg gott på netto, hade ingen lust i hela världen och göra det på ica idag trots att vi var brevid. Dessutom när min syster va på väg hem från jobbet förut hade hon stannat på godispalatset och kom förbi här med en påse favorit godis, ännu mera gott för helgen. ♥👌👍

 Sen åkte wilde till farmor och farfar för att följa med dom på kalaset. Jag har bara slappat sen då ja, framför fläkten inomhus. Denna värmen är döden ihop med illamåendet. Mår bättre nu iallfall, ätit lite mat. Kollat när Fridde bytt toalett uppe för den gamle stenålders klumpen passade ju på att säga upp sig den men nu är den bytt och med tanke på åldern på den som satt där så får vi väl hoppas denna håller en 20 år också eller va gammal den nu va närmare 30 säkert om inte mer kan det nog vara också. 

Fick meddelande från Ewa som fråga om dom fick klippa wilde förut så det ska bli spännande att se han när han kommer hem sen.. Klippning behövs verkligen så! Har sagt att vi kan klippa han med maskin här hemma men han vägrar bara Linda som får klippa och med sax. 

Så här såg mitt lilla hjärta ut förut innan han skulle iväg.. Våran fina kille ♥ Han hade valt denna skjortan med mormor igår och var så nöjd så! 

Lik mamma och gillar ugglor så Sara fick ugglor på sin presentpåse. :) 

Nu ska jag avrunda detta ganska rotiga inlägg. Läsa lite, vänta på wilde och ja ungefär så. Håller tummarna för bebis med. Vill inte skriva ett Inte nu heller inlägg imorn. Vill att nästa inlägg handlar om bebis. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0