Äntligen



I fredags när vi gick och la oss var allt som vanligt, kände ingenting annorlunda utom att de säkert inte blir nu heller. Halv 2 vakna Wilde och ropa på mej, kommer inte ihåg va han ville men han fick gå och lägga sig hos oss. Märkte då att nåt va annorlunda, kändes som svaga svaga värkar. Kolla klockan, 11 minuter senare igen.... Efter en timme var det tydligare så väckte Fridde, gick och duschade medans det blev mer och mer. Nere på 5-6 minuter ganska snart så ringde och väckte Ingela och pappa sen gjorde vi oss iordning för att åka in. Var framme vid kvart över 4 då var det pågång så fick stanna kvar och fick ett rum. Kvart i sju sen va våran lilla kille hos oss. Gick som jag hade hoppats på, snabb, rätt smidigt och utan bedövning även denna gången. Eller jag skulle testa kvaddlar men dom sattes försent så till ingen nytta istället kom bebis efter 10 minuter så dom var bara onödigt extra ont just då.  Ont gjorde det såklart alltihopa fattas annat liksom men de hade ja räknat med redan från början så även om jag helst av allt inte ville vara med där en sväng. 


En liten fast ganska stor kille, 53 centimeter och 3975 gram. Inte konstigt att han hunnit växa till sig såpass heller med 9 dagar över tid ♥ En kille precis som ja hade på känn. En ganska vaken kille är, varit vaken mer än han sovit sen han föddes. Allt var bra med oss allihopa så ingen tvekan att vi skulle åka hem om vi fick så efter läkarkontroll halv 3 så åkte vi hem igen till stolta storebror Wilde som har varit alldeles till sig. Så skönt att komma hem igen. 

Förundras över hur allt kan ändra sig så fort, sen han föddes så existerar inte illamående, halsbränna eller dom där jobbiga känslorna utan allt som bortblåst. Kaffe smakade underbart, för att inte prata på choklad jädrar så gött! Vatten läskar som aldrig förr igen, och allt som ätits har verkligen varit gott. Konstigt hur det kan va men helt underbart! :) Enda som är "kvar" är lite av foglossnings smärtorna och vätskan så är fortfarande liten svullen i händer och fötter. 

När vi kom hem igår väntade en överraskning hemma, eller ja jag visste ju om det men allt va liksom fixat och klart när vi kom hem. Syrran har flyttat och fått ny soffa så dom hade varit här och bytt ut våran hemska soffa mot hennes och nytt bord. Och inte bara de för på bordet stog det en blomma och på soffan låg det paket ifrån dom. Så gött och komma hem till så går knappt att beskriva. Jättefina kläder till bebis, bland annat newbie luftballongsbody. 


Och strax efter de att vi kommit hem kom wilde hem ihop med pappa och Ingela. Ännu mera paket och Wilde hade verkligen fått dom att shoppa loss presenter åt han också. Nya byxor som tyvärr får bytas för dom va för korta men ändå, en likadan kanin som bebis fick på babyshowern. En pokal till sig för att han hade blivit storebror, en liten pokal till lillebror,en stor hare som håller en liten hare och lite andra grejer. Han är allt rolig. :) Bebis fick ännu mera  fina newbie kläder. Älskar verkligen deras underbara kläder. 

Bild 1 från Pappa och Ingela, bild 2 från syrran och Tom. Bild 3 visar kläderna jag skulle visa om det blev just en kille. Orkide från pappa och ingela. Och wildes påhitt haren och pokalerna. :) 

Tog kvällen tidigt igår, trötta och slitna. Alla utom bebis som varit vaken mer än han sovit tror ja, legat och haft massa ljud för sig, smackat och smaskat, jagat napp och ja jag vet inte allt men som en liten buse liksom. Jättegott humör iallafall och en annan har kunnat sova ändå med ett par vakna gånger bara för blöjbyten och klädombyten för han har spytt lite. Nu under morgonen har han sovit ihop med pappan medans jag och wilde varit vakna. Duschat, städat och plockat. För vet ni vaaad? De hade jag inte gjort innan vi åkte  in, första kvällen på länge jag gick och la mej utan att ha tagit hand om varken disk eller städning som hade behövts. 


Idag gissar jag på att det blir en massa besök för att hälsa på bebisen. Och wilde ska på simskolan, frågade pappa och ingela om dom kunde ta med han idag och de kunde dom. Skönt att slippa hemifrån alls idag. 

Imorn ska vi vara i Karlstad 8.30 för pku och läkarundersökning. 

Kommentera
Postat av: Anonym

Ett stort Grattis till Er lilla fina familj!! Många kramar från Ulla!

2015-08-30 @ 09:51:32

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0