Torsdag


Varit ledig idag. Började dagen med läkarebesöket, där gick det bra känner jag. Onda sammandragningar inget farligt men nog så jobbigt. Ville jag så skulle jag blivit sjukskriven med en gång eftersom jag har det jobb jag har men kände mej inte redo för det. Har ja klarat mej än så kände ja att det funkar ett tag till nu när jag  vet att det inte är farligt eller skadar. Men blir det för jobbigt eller förvärras så var det bara att höra av sig. Ett recept på omeprazol mot halsbrännan med hem också. Wilde var hos pappa&ingela medans jag va där. När vi kom hem fick ja ett ryck och började röja uppe i de rum som ska bli wildes nya. Slängt massa dret , rensat, städat,  skänkt på tippen och satt ut på köp & sälj. Bara resten kvar nu då! Wilde har redan börjat flytta in han, kom smygandes med några bilar!

Sen åkte vi och mötte upp sandra&nova och stephanie&barna i furuskog för lite tjat och lek. Och nu ikväll har jag varit ute hos goa Malin på tupperware utförsäljning med redigt sänkta priser, hon har slutat sälja och skulle göra sig av med all överflödig plast. Massa folk, barn och sötaste lilla mini bebis där. Jättegod fika som vanligt hemma hos Malin och alltid trevligt. Fått mej en ny termomugg eftersom min förra misstogs för att vara ett groggglas och gick ett hemskt öde till mötes på golvet i en viss sheriff. Denna nya är för det första rosa och därmed bara min och har även förklarats inte groggglas. :)  Blev dessutom så himla glad när en tjej som är elev (trodde hon va vikarie jag) på wildes dagis fast på en annan avdelning kom fram och sa att hon bara ville säga att vi har en väldigt go unge. Då blir man glad! Våran fina unge, så kul att få höra sånt eftersom de liksom inte finns nån anledning att säga nåt alls om man inte menar de. 

Nu är det snart sänga, sista arbetsdagen för veckan imorn sen ledig helg. Det ska bli så skönt! Men lika fullt upp i den som idag och alla andra lediga dagar men ändå :) 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0