Söndag


Sitter i soffan och inser att hela helgen försvunnit och ja inte ens hunnit ta de lugnt som var meningen att jag skulle göra denna helgen. Skulle behöva 1 dag till på helgen så kanske man hann med nåt eller varför inte skulle hinna med att göra ingenting?! 

Emelie&Nova var här i förmiddags eller ja snarare mitt på dagen kan man nog säga. Trevligt och ses, drack kaffe, fikade och tjatade. Och barnen var glada att ses, kanske lite för glada så jag var mindre glad på dom och oredan dom ställde till med i wildes rum 🙈🙉🙊Uff! Imorn får de bli storstäd i hans rum och reducering av antalet leksaker! Dom fick plocka upp men de är inte samma sak som ordning och reda så de får ja fixa imorn. 

Körde hem dom sen drog vi till karlstad för att fridde skulle ha tråd till svetsen. Och så skulle vi kolla hjälm till wilde så han har en riktig när han kör 4 hjuling. Blev hjälm till dom båda eftersom Fridde också skaffat sig en fyrhjuling . Då är de viktigt och ha bra hjälm. Till mej blev de ett nytt plånboksfodral till min telefon i fyndhörnan på Jula. Så snyggt i zebramönstrad päls 😍 Wilde gjorde ett varv på Toys r'us också och brände pengarna han hade i plånboken , de va hans villkor för att åka med. Blev ett litet Lego juniors set och pärlplatta+pärlor. Han provade cyklar med och ville ha en ny men de blir de inget med just nu han ska allt ha ett helt nytt rum nu så. 

Nu får de bli tv häng nån timme sen är det dags att sova och ladda upp för en ny jobbvecka. Helgen har tagit slut alldeles för fort.. Men idag har jag iallafall knappt haft nåt ont alls förutom 2 korta gånger. Hoppas de är likadant imorn igen så de går åt rätt håll. 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0