Onsdag


Dagarna bara springer iväg. Vilken tur för jag vill att det ska gå fort nu! 

I söndags var vi i Åmål hos syrran för att gratulera henne. Innan det åkte jag och wilde till Jysk för att kolla efter en byrå. Tur som va så fanns det en som passade perfekt både i utseende, storlek och pris. Köpte dynor till lilla utemöbeln på framsidan med :) Sen var vi hemna hos syrran ett par timmar, lämnade present, wilde lekte med Tom&Jonas och vi fikade. Alltid lika trevligt :) Jag fick en babybox till som hon hade hämtat, moster sköter sig 👍👍👍 

När vi kom hem hade hjärtat vaknat till liv efter lördagen. Satte igång och byggde ihop byrån, svor många elaka tankar över jysk och deras beskrivning men till slut så! Avslutade kvällen med nachos och tv mys. Bra helg som tog slut alldeles för fort. 

Jobb igen i måndags och när jag slutade och kom till dagis sen så möttes jag av en förkyld kille. Tänkte att de kanske inte blir så mycket mer men igår morse fick vi inse att de inte var dagis dags för han iallafall, gjorde en fuling och ringde och väckte Ingela som var så snäll och passade han hela dagen. Guld värt !  Vi har varit borta så himla  mycket från jobbet nu båda två så var skönt att han fick va där. Idag blir det farmor några timmar medans jag är på föreläsning med arbetskamraterna. Och imorn fick han va hos Ingela igen om inte han va pigg nog för dagis. Sen är de långhelg och pappan är ledig så. Igår var det verkligen inte mycket med skruttisen, ville inte äta nåt alls, knappt dricka, hade feber och sov en massa. Lilla ♥. Men efter detta borde det vara bra, vi har fått våran del av sjukdomar nu tycker jag. 

Påsk på ingående och jag ska jobba. Tror jag lyckas skrapa ihop en hel del storhelgstimmar och de behövs minsann. Är mycket som ska fixas och grejas med så lite extra är alltid välkommet. 

Nu ska jag göra mej iordning för föreläsningen, sen när vi kommer hem igen får de bli och greja här hemma. För umgås med nån är ju inte att tänka på tyvärr när sjukdomar härjar men det blir ordning här hemma mellan varven iallafall så :) 

Så här ser byrån ut som jag köpte  (bilden lånad från jysk.se)


Och dom här dynorna blev de.. (även denna bild lånad från jysk.se ) 
få se sen om de går att få till nåt fint där matchat med dom här. :) 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0