Fredag


Åh äntligen helg! 

Lugn och bra dag på jobbet och jag har inte haft så ont i dag, ont men absolut inte som varken igår eller i förrgår. Får se vad det bär iväg med detta, försökt tänka att ja ska ta de lugnt och inte börja härja med allt möjligt här hemma och så. Men de glöms nog snart bort. Ska iallafall försöka i helgen så blir inte massa grejande denna helgen utan ska försöka bara slappa! Se om de hjälper nåt. Eller greja lite men inte så mycket kanske. Imorn blir de iallafall en sväng på loppa med Sandra, annars inga planer alls! Wilde ska åka till Ossi han och sen får de va mysdag för oss. Söndag likaså, Emelie och Nova kommer hit och i övrigt får de bli att bara va. Osminkad med mjukisarna på 👍 Trevligt att träffa vänner i helgen iallafall, inte träffat nån sen sist jag hade ledig helg för 14 dagar sen. 

Och så myser  vi väl idag med då, när vi ändå är inne på slappa, mysa och bara va snacket. Fajita gratäng på menyn ,  anton berg marsipan ägg inhandlade och bäst av allt - Ack värmland på tvn. 


Råkade förresten hamna på Lindex en sväng förut och detta föll ja för till wilde så var tvungen att köpa. Så jädra snyggt! Och på rean med :) 
Och wilde var lika nöjd han med som tur är ☆☆☆ 


Vad tycks? Så kul att förnya hans garderob med såna här snyggingar. Fick dessutom ett trevligt brev från folksam med återbäring som trillar in på kontot nästa vecka så var nog bara meningen att jag skulle köpa detta. Visst? :D  


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0