Fredag


Ligger raklång på soffan i brist på lust att göra nånting. Kom hem förut kontaterade att disken var ett berg och tvätt högen ska vi inte ens prata på men kände bara näh jag vill inte.... Så då får de va för jag känner inte för nåt idag. Väntar på att de ska bli kvällen på riktigt nångång så jag får kolla på Ack värmland. Veckans bästa nuförtiden när nästan alla andra program gått på säsongsuppehåll. 

Jobbat idag har jag gjort iallafall och sen även varit en sväng på kappahl, dom hade klubbdagar med 25% på allt och goodiebags. Kul när det händer nåt här i stan nångång, mera sånt! Köpte sötaste newbie nallebyxorna till bebis och ett 5-pack strumpor till mig. Använde presentkortet ja fick på alla hjärtans dag så betalade 12:-. I goodiebagen fanns det tidning, rabatt till yves rocher och en mascara i fullsize. Helt okej det.

Hur söta? Älskar alla fina newbie kläder som finns , och helt underbart mjuka och goa är dom. 

Goodien. 

Ensam hemma nu, bägge mina killar är på rymmen. Den ena hos farbror Tommy m familj och den andra i garaget. Får se när nån av dom eller båda kommer hem. Då får vi se om de blir nåt fredags gott til mat eller så sen eller om vi får spara på det tills imorn kväll. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0