Torsdag


Igår efter jobbet&dagis åkte wilde till ewa för att sova där. Hon ville låna han och han älskar att vara där. -Mamma jag gillar dej så mycket för det ska bli så kul hos ewa! Fick ja höra igår. Vi passade på att storhandla igår efter vi hade lämnat han sen vart de en kväll framför tvn som  gällde. 

Jobbat idag skulle egentligen ha varit ledigt men gjorde ett fin fint byte, idag 7-11 mot min kväll imorn. Perfekt! Då får ja va ledig imorn med wilde och sen kan vi ha fredags mys här hemma. Wilde har därmed fått lång helg också torsdag till söndag. 

När ja kom hem från jobbet vart ja ju ensam så som vanligt när ja är de har ja städat, tvättat och plockat. Gjort ärenden och plockat ännu mera. Huset gick från grisarnaskaoshus till riktigt fint. :) Wilde har bakat pepparkakor, varit på badhuset och ätit pizza med Linda&Ewa. Väldigt nöjd kille som kom hem strax efter fyra. 

Snart är det första advent med och tillhörande skyltsöndag. Mysigt tycker ja. Snart jul och ja hoppas hoppas vi får en vit fin jul. Ska bli gött att komma iväg till ullared och få dom mesta julklapparna fixade nästa fredag med. Själv vet ja knappt va jag önskar mej, men de blir väl de vanliga saker som luktar gott typ favoriten jlo miami glow parfym och annat sånt, inredning som passar våran stil här hemma, ugglor och mysiga saker. Eller presentkort på nåt ställe ja gillar. :) Av pappa och ingela har ja önskat mej en Helly hansen jacka men tror inte ja får de för det är ju inte direkt nån billig önskning. :) Blir glad för vad de än blir nuförtiden och wilde är faktiskt viktigast nu till jul ♥ 

Nu kommer pappan i huset hem så nu ska det fixas mat sen blir de myskväll framför tven med massa bra att se på ikväll. 👍👍👍 
Här blixtis smaka på pepparkakan jag har bakat. 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0