Tisdag


Effektiv dag idag, jobbat, tjoffat upp det mesta inför advent, varit ute och gått 6.5 km, handlat och varit i lekparka med Stephanie och barna och vi planera lite på barnas gemensamma kompiskalas. :)  Svängt ihop en mumsig köttfärslimpa med kantarellsås (fuskat med burkkantareller inte alls så gott som riktiga men dom är slut så va tvungen och prova om de funka med dom på burk) Tvättat också och tagit hand om en massa sparad ren tvätt. Suck den som spar han har eller hur va de?! Förövrigt fick ja 2 kina leveranser idag, en julklapp som nog vart jämt helt perfekt!!! Och ett skal till min telefon som va fel, så tråkigt! Men sålde de på köp o sälj direkt så gick ju inte förlust på de även om de va trist att de kom fel. Men ändå bara älskar ja Kina! :) Haha borde avinstallera appen egentligen, va de kliar i fingrarna. Men med dom priserna är de ju inte så man ruinerar sig direkt så. :) Har ni inte kollat in aliexpress.com eller laddat ner appen så GÖR DE! 👍 


Igår va ja på aoträff, trevligt som vanligt. En liten kommunal goodiebag delades ut och nyttig info. Trivselkväll/avslutning på Harrys till veckan med mat och quiz. Inte bestämt mej än om jag ska gå eller inte, det är mycket till veckan men man borde nog inte tacka nej till en trevlig kväll med god mat egentligen ?  

Snart dags att ta natta nu, trött som vanligt och inget bra har ja att läsa heller. Öde! Måste försöka komma iväg till bibblan imorn och låna en ny hög. 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0