Söndag


Jobbhelgen är avklarad, bara 4 dagar kvar tills ledigt 👍 

Igår var de en ganska händelselös dag, åkte till pappa och ingela på en kopp kaffe efter jobbet. Sen vart de en lugn kväll, somnade till en film och vaknade till en nya arbetsdag.

Efter jobbet idag var de direkt hem, dra på sig andra kläder, klä wilde och stoppa han i vagnen för att gå till stan på Skyltsöndag tillsammans med Emelie&Nova och även Emelies pappa. Loppis och runt lite överallt. En par fynd på loppan till wilde och en förpackning bravokola till mig från nån tjej som hade bord i gamla wernbergers. Så gott inte ätit de på jättelänge, älskar bravokola hallon. Avslutade turen med en fika hos Buggs. Mysigt att sitta där och fika till musiken och kolla på alla som dansa. Ser så kul ut. Fick prova på att ta några stapplande danssteg/buggsteg jag med 😂😂😂. Skulle va kul och kunna faktiskt även fast ja mest kände mej som en elefant eller nåt lika smidigt. 

Promenad hem sen, gissar på att ja gått mellan 1 och 1.5 mil idag. 8 km finns på runkeepern men inte haft den på hela tiden. Väl hemma var de dags att natta wilde, nattade mej själv samtidigt. Va visst trött men nu är ja vaken igen. Skriver här och kollar lite på Torpederna samtidigt. En fullspäckad vecka väntar. 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0