Söndag


Gårdagen började tidigt, kl 8 redo att åka till Borås. Långt dit, tråkigt att åka.. Trångt i bil tyckte ja satt väldigt dåligt. Gnäll gnäll ;) Väl framme var Monika m familj på plats, det bjöds på god smörgåstårta och kaffe. Sen åkte ja, Ingela, Wilde, Nicolai och Björn in till knallelandet en sväng.. Hann med att åka rulltrappa antal ggr, kolla cubus och lagehaus utan att köpa nåt och en snabbsväng på Ekohallen. Wilde trodde han behövde på toa så för varje affär fick ja ta med han till toa, betala varje gång för toa var inte gratis på de stället och de för ingenting. Eller jo första gången men sen. Barn!! 😂😂😂 Tror de va rullttappan han va ute efter och inte toa 😂. Det va skönt med en tur iallafall för att få upp värmen för farfar fryser inte vilket betydde kall lägenhet. Nästa gång tar ja med raggsockar! När vi kom tillbaka var de dukat för ännu mera tårta och kaffe. Prinsess tårta denna gången och den satt fint den. Riktigt god! :)  Sen började de bli dags för hemfärd för de är ju en bit att åka. 


Monika hade med massa kort så ja passade på att ta kort på kort. 

Några av dom, jag som liten bebis. Min fina farmor som tyvärr lämnade oss alldeles för tidigt. Jag och Pappa för länge sen och till sist en jul för många år sedan, min farbror Lecko som även han lämnade oss alldeles för tidigt, Monika, pappa och jag. 

När vi kom tillbaka till säffle vankades tunnbad och lite alkohol. Var så fint på altan när ja kom hem, levande ljus och tunnan fylld med vatten och på uppvärming. 

Gott och bada, en trevlig kväll med trevligt fölk! 9 stycken blev vi allt som allt. Men ja tackade för mej tidigt nångång runt halv 1-1 tiden så jäkla trött efter att jobbat en himla massa dagar utan nån ledighet att hurra för och ingen sovmorgon på 14 dagar. Gäsp! Och dessutom hade ju dagen börjat tidigt och varit lång. Men de va en bra dag iallafall, hunnit med att både umgås med släkten och haft en trevlig kväll. Dom andra plaskade runt tills 5 imorse dom haha. 


Idag var de inte ett dugg fint på altan, städa städa! Och inne, fläckigt och spår efter blöta fötter, smuts efter skor och ja de såg ut så skura skura! Och massor med tvätt efter blöta handdukar och badkläder. Men så blev de fint igen efter de :) Slapp dag idag efter de, läst och slappat i soffan. Haft pappa och ingela på kaffe när dom lämna wilde också. Nu är de snart kvällen och dags att ladda för möra dagen med jobb och dagis igen. 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0