Onsdag


Mitt i veckan.. sitter uppkrupen i soffan, med raggsockor och filt för helt plötsligt blev de kallt tyckte ja. Säkert vädergudarna som laddar för morgondagens utlovade snö! 

Igår var det jobbdags igen efter lediga måndagen, sen trotsade vi blötan för lekparken. Hahaha härliga ungar som satte regnkläderna på prov genom att bada i dom enorma vattenpölarna på anneviplan 👍👍👍 Kvällen innehöll årets nomineringsmöte, ingen vinst av cykel men alltid trevligt ändå. Anmälan till nästa års kryssning, skrev upp mej utan att egentligen veta om ja vill åka... Alltså resan dit, kryssningen i sig, maten folket och allt de där är ju hur kul som helst men hemresan är ju bara såå jobbig! Jaja de är långt till mars så lär ju inte behöva fundera på hemresan än ;) 

Ännu en blöt dag idag och ja har jobbat, har inget problem med regnet egentligen och de är varmare när de regnar än annars men visst börjar de bli liiite drygt ändå?! Värdelösa kläder gör att man är ständigt blöt hela dagarna på jobbet både om skor, byxor och tröja. Borde investera i regnställ men det är en riktigt tråkig utgift och borde egentligen ingå i det faktum att vi ska cykla/gå när vi jobbar?! Men tyvärr så är de inte så och blir heller aldrig att ja skaffar mej nåt själv och inte har ja lust att köra upp massa pengar på bensin heller så... Äsch väder väder man klarar sej ganska bra med lite vilja, lusten att ändå få den dagliga motionen och ett paraply när de blir som värst :) För visst har ja/vi de ändå ganska bra som slipper sitta inne hela dagarna och dessutom får massa extra motion?! :) 

Åååå på tal om motion så letar ja bil som en tok, Fridde får lyssna på mitt tjat och min syster bombar ja med länkar. Ja vill hitta en nu!!! Ingen som sitter med en golf 4 i bakfickan till mej?! Hittar några men är dom inte långt bort så är dom dyra, sålda eller 2 dörrars. Eller så har di nåt konstigt fel på sig. Tittade lite på en Bora med men näh ja kan inte se mig själv ihop med en Bora. Ja är allt en goofy ja och har vart sen ja ägde min första för 100 år sen. Gillar  förvisso passat och volvo med men ja vill ha en liten billig bil nu. 

Nu börjar Bonde så nu ska jag sluta tjata på er här och kolla på  de istället. 

Goa ungar 😂

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0