Onsdag kväll


Haft en bra dag i Karlstad idag med syster och wilde. Besöket på sjukhuset avklarades snabb och smidigt, wilde var så duktig när det undersöktes och kollades. Min stora kille ♥ Ingen fara med ögat, svullnaden har uppkommit av en vagel som har kapslats in. Hur vet ja inte riktigt men helt ofarligt och han har inte ont av de heller så dom gör inget åt de då åtgärden annars skulle vara att sövas för att ta bort de och att sövas är ju inte nåt ett så litet barn ska behöva när han inte har ont av de så  Har man varit duktig så måste man ju få en belöning tycker wilde men senaste 2ggr har han besviket gått ifrån doktorn utan en belöning (typ bamseklistermärke eller vad man nu brukar får när man är liten). Men då får man belöning av Mamma och Ossi istället, han valde tuggummi och reflex på apoteket av mej och med syrran så blev de en Hot wheels bil på toys r'us när vi ändå va på biltema lite senare. :)

Efter sjukhuset har vi varit runt lite överallt och spanat, hittat en ny favoritaffär iallafall och de är fyndfabriken. Älskar affärer där man verkligen kan fynda och de kan man uppenbart där. Har fixat ett par små julklappar och kunde bocka av ännu en person på listan efter idag. Skönt! Är så nöjd med att ha en hel del julklappar klara redan. Käkade mat på subway på wildes önskan, inte mej emot de satt fint de. Vill ha subway i säffle! :) När vi kom hem igen tog syrran med min bil för att greja med den, spännande att se hur de blir. Nu får ja åka passat tills på fredag. 

Nu ska ja koncentrera mej på bonde och de följs av Greys. Imorn är det dags för jobb igen denna lediga dagen försvann fort den. 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0