Måndag


Måndag och ny vecka igen, går så himla fort nu tycker jag. Våren är på gång med allt vad de innebär, bra saker som sol&ljust ute och dåliga hemska saker som spindlar.... När jag kommer ner i källaren och in i tvättstugan och inser att jag inte är ensam där ja då önskar ja att det var 5 minus året om! Då är iallafall tvättstugan spindelfri. Men bortsett ifrån spindlarna då så är de allt bra gott just nu. Inser dock att man borde göra sig av med lite vinterhull, när våren/sommaren kommer ska man ju helt enkelt vara lite smalare, lite brunare och så vidare. Ska ja orka?! Jag vet att jag kan bara ja vill! Men ja vet inte om jag vill eller orkar... Tål att tänkas på! 

Idag fick jag en ny erfarenhet, nämligen hur det känns att bli påkörd bakifrån i korsning. Jag bromsar i korsningen för en bil som kommer på huvudled, tjejen bakom bromsar inte. Det small till, hörde ljudet av nåt som fick sönder och bilen skakade. Paniiiiiik min bil!!!! Ut fort som aldrig förr och vet inte om jag ska våga kolla på min bil ens men jag kollar, kollar och kollar men ser ingenting.. Kollar tjejens bil, alldeles intryckt och ett stort hål i hennes front av min dragkrok medans jag klarat mej utan en skråma. Ibland har man tur. Vilken lättnad att min bil inte fick minsta skada. Och såklart att ingen skadades på nåt sätt, men i den farten var det liksom bara lack/plåt som hade kunnat bli så fanns liksom ingen risk för nåt annat så jag hurrar, och är väldigt glad att de inte blev nåt med min bil och inte var det på nåt sätt mitt fel heller. Andra gången jag blir påkörd nu, sist var med audin när en gubbe körde rätt i sidan för att han inte såg oss eller nåt sånt. 

Nej nu var de visst dags att sluta tjata. Dags för tv maraton, farmen, familjen annorlunda och criminal minds. Bra kväll de. 

Kan man ju alltid försöka intala sig eller?! ;) 



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0