Onsdag


Sista lediga dagen av 3, gissa om de tar emot att behöva jobba 2 till innan semestern?! Men sen så! Dom här två dagarna går säkert fort dom med :)

I måndags startade dagen med långpromenad sen åkte vi hem till Linda och barnen Maja&Gustav. En trevlig dag på landet, massa djur att titta på, kattungar som var så söta så! Pizza & go fika. Och massa leka för barnen.
Samma sak igår, ut på långpromenad igen. Heja mej eller nåt. Regnigt och blött, skulle till banken och sätta in alla Wildes mynt men nehe eftersom banken inte vill ha med pengar att göra men mynt räknaren som skulle finnas kvar var ur funktion. Surt! Var tar man vägen med hundratals enkronor liksom? Bara ja som tycker de är ganska galet att banken vägrar pengar eller? Och jo jag fattar de där med rånrisk, kontant fritt samhälle osv men börjar dom inte i fel ände? Banken borde vara sist ut att sluta med kontanter.

Wilde hade iallafall sett en keps på lindex på måndagen som ja vägra köpa som han skulle köpa för egna pengar ist. Vi har lite olika stil å åsikt ibland ja o min son. ;) Men är han lycklig så är ja de också.Denna dagen påbörjades som dom andra med en långpromenad. Sen kom Jessica och barnen hit på fika,lek och poolhäng. En bra dag i solen med trevligt sällskap :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0