Onsdag


Varmt & gott och ja njuter av att ha semester. Ta dagarna som dom kommer och göra va man vill.

I måndags va vi själva hela dan ja och Wilde. Gjorde inget speciellt så men va iallafall ute och gick sammanlgt 14 kilometer :) På kvällen målades lill verandan omgång 1.

Igår försökte vi gå på promenad men ja gav upp efter typ 2-3 kilometer hade inte runkeepern på så vet inte exakt. De va iallafall för jobbigt. Åkte till syrran i åmål, passade på att hämta vinster på statiol från deras sommarspel. Lika bra när man ändå va i närheten ;) Var i lekparken i stan som wilde älskar, kollade i affärer och tog en glass på torget. Till eftermiddag/kvällen fick sig lill verandan omgång 2 med färg :)Idag gick de bättre att gå, 5.5 kilometer till frukost. Målade golvet och trappan med oljelasyr, blev jättebra :) Sen kom syrran och Tom, tog en tur till lindex och spenderade halva mitt presentkort. Sen fick de bli en tur till stephanie och deras stuga. Sol och bad och bara ha de gott. Dit åker vi imorn igen. :)


Spetslinne, zebra leggins, finstickad svart tröja och jag ser fram emot att inviga detta nästa gång de vankas fest ;) bandlös bh och 1 par hipstern på 2 för 1 rea också.
Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0