Min dag igår


Födelsedag igår och det blev en fin dag, toppen väder för det första. Tårtan blev bra och kardemumma kakan jag bakade var så god så ja knappt kan tro att de va ja som hade gjort den. Kalas på dagen med familjen och Emelie&Nova. Jag fick så fina och bra presenter, är så nöjd och tacksam.

Av mina två älsklingar fick jag presentkort 500:- på Crative art och 300:- kappahl och rosor
Av syrran 3 fina burkar till köket och en klippning hos Micka.
Av pappa och Ingela 1000:- på lindex och en väldigt speciell kokbok som jag redan fått för många år sen men då inte såg värdet i den gången och var väl alldeles för liten med. Den är från början från min farmor iallafall och hon har själv skrivit i den för många år sen.
Av Emelie&Nova fick jag härliga cupcakes duschgrejer och godsaker.
Av mamma fick ja 100:-
Senare på kvällen kom min faster, björn och kusin förbi på väg från semestern och hade med sig snygga sängkläder.
Sussi som va med här på kvällen fick ja smultronvin utav.


Det blev en kväll på altan sen med kycklingsallad, massor av chips och meloner och cider. Trevlig kväll med mycket skratt, spelade spel och tjatade. Jag måste köpa mig ett eget Med andra ord för de var riktigt kul.

Tack för igår allihopa!

Imorse kom äntligen hjärtat hem från Power meet trött och sleten så han lär nog sova bort denna dagen, och wilde som åkte med morfar och ingela hem igår kom hem för ett par timmar sen och vi har varit en liten tur till lekparken iallafall sen händer de nog inte så mkt mer med denna dagen. Skulle sitta bra med nåt gott att äta känner jag men vad? !

Imorn äre jobb igen, nedräkning pågår 12 dagar kvar till semestern och av dom är 8 dagar jobb dagar. Jo men de närmar sig :)









Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0