Söndag


Nu var det några dagar sen sist, har inte riktigt hunnit med. Nyårshelgen jobbade jag dubbel upp, även jobb torsdag och fredag kväll men då fick de räcka med enkla pass :) I fredags hann vi med både djur vård och ett besök i vårdcentralen. Katterna hade kli i öronen som är botat nu, hjärtat hade brutit lilltån han så det lär ta några veckor innan det är läkt och botat men som tur är inte värre än att han kan gå någorlunda i stadiga skor och haltar lite annars. Tur i otur de, kan ju vara betydligt värre när man bryter sig. 

Denna helgen har jag ledig helg, igår tog vi oss en promenad till stan, var till biblioteket och netto sen blev det så vi hamnade borta i de nya garaget, Elias var där och ville leka med Wilde och så var Stephanie och Michelle där så det blev kaffe och prat nån timme där. Kul med nytt garage och lite liv och folk. Igår kväll hade vi myskväll, hemmagjord pizza och godis. När Wilde hade somnat såg vi dom två sista avsnitten sons på denna säsongen. Inte nåt roligt slut, ser knappt framemot nya avsnitt. Men dom är förhoppningsvis bra ändå! 

Idag ska vi ta oss en promenad hem till Emelie och Nova för lite försenade julklappar och mys. Kanske en tur till furu med om vädret känns bra.  Och i eftermiddag ska Wilde åka med Ewa till Tommy och kolla på kycklingar. 

Imorn är det ännu n helgdag men då ska ja jobba en kortis 7-12. Hade suttit fint med en extra 7-16 dag när man får helg på en måndag men de fanns de ingen så man får ta vad man får :) 

Nästa helg fyller Wilde 3 år,våran stora kille! Ska ge mej in på att göra en färgglad tårta täckt med vit marsipan och stjärnor i blå färg. Och helgen efter de när kompisarna ska bjudas ska det bli pizzabullar och cupcakes :) Kul att testa nya grejer :) 


Kompisar i garaget :) 

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0