Ullared


En bra dag igår med massa shopping, kom i bra tid fick vänta 25 minuter eftersom vi va tidiga. Perfekt de inte alls farligt mycket folk den tiden. Bra parkering fick vi såklart med. Och ingen kö i kassan utan bara 1 pers framför oss alla 3 ggr vi va i kassan. Efter nån timme va det tjockt med folk på främst kosmetik avdelningen och heminredningen/hemtextil. De blir liksom vidrigt tätt där men annars lugnt. Hittade bra julklappar och det mesta som ja hade tänkt mig. Och skor&stövlar på bästa skoboo till toppen bra pris. Behövde verkligen ha nya skor till jobbet dom andra är så urtrampade och utslitna nu. Och trots att ja köpte 2 par skor hade ja ändå kvar lite pengar av min redan rätt snåla ullareds budget. Känns bra de. :) 

Här kommer lite av gårdagens fynd, julklapparna kan ja såklart inte visa sen handlades de massa underkläder, handdukar&badlakan, snören, tejp och godsaker m.m som inte är med på bild. 

Nytt till köket, mason jars&sugrör, diskmedels flaska och förvaringsburkar. Mason jar på ullared = 12:- kostar på andra ställen mellan 70 och 90:-. Kollat efter de länge så de va ja nöjd med. 

Blev inte mycket kläder igår, mina favvolinnen har dom tydligen slutat med och faktiskt har priserna på kläder gått upp ganska rejält men fynd finns såklart ändå men ja hitta inga annat än tröjan och underkläderna som har väldigt bra pris fortfarande och bra kvalite. 

Laddat upp inför wilde och elias piratgympakalas som dom ska ha när dom fyller år. 

Lite smått och gott 👍 Och wilde var ju tvungen att få nåt igår det blev de på sista bilden. 

Köpte inte alls mycket till wilde för en gångs skull. Men ett par raggarchevor såklart och skutan köpte ja åt han. Bilarna till jul och skutan ska han få när han fyller år. :)

Dagens bästa köp, heminredningen och skutan. Och latten innan hemresan med för jäklar va go den va! Och den nya pizzerian kan ja rekommendera, riktigt gott! Annat än den andra som funnits där jämt där vi ena gången fick rhode island på pizzan och sist gång tzatsiki på kebaben 😂😂😂

Emelie och michaela har en farm ia iaa åå!! Kände mej lite utanför i kön innan de öppna medans dom farmade. ;) 

Tack min syster och Emelie för en toppen dag. Dä gör vi om! :) Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0