Torsdag


Veckan har gått i ett och försvunnit innan jag ens hann med. Jobbat som vanligt, dubbelpass i tisdags då "kortkvällen" äntligen va kort nog för att ja ska kunna ta den och fridde ska hinna hem från jobbet innan. :) Igår möttes vi i dörren igen, det vankades avslutning med arbetsplatsombuden i kommunal. Bjöds på god mat, hamburgare med pommes till mig. Låter kanske inte så speciellt med jisses vad gott de va! :) Valde att hoppa musikquizzen för kände att ja behövde va hemma. Färgade håret som såg ut som skrutt, och det behövdes verkligen men blev lite för mörkt men med 1-2 duschar och färgbomb så ser de ut som de ska sen igen. 

Jobbat idag igen sen hem och förberett för morgondagen. Den efterlängtade morgondagen!!! Äntligen åker vi till ullared, ser framemot en toppen dag med min syster och Emelie. Klockan ringer 03.00. :) Velat och grejat med vilken bil men tillslut kom vi fram till att vi ska ta passaten dit. Större bil, mera plats och helt ärligt en förbaskat skön bil att köra så men liiiite dyrare. Men först ska hjärtat mitt fixa på vinterdäcken så vi åker säkert med. 👍 Och ja får ta mej en tur ut sen och tanka så jag slipper de inatt. Förövrigt på tal om den bilen var de allt en bra svårsåld bil, samma med v70in verkar de som. Har legat ute på blocket bra länge nu. Och svårare och svårare blir det att skiljas från den min gamle passat haha. Men ja är samtidigt så nöjd med goffen så, billigare försäkring, lägre skatt när de är dags och billigare att köra. 

Tappade tråden totalt nu från ullared till bilar, så kan de bli tillbaka tilll ämnet. 

Kl 03.00 ringer iallafall klockan, kommer va svårt att komma i säng ikväll dock.. Kan ju inte missa Morden i sandhamn så får skylla mej själv om ja är trött sen. Återkommer under helgen och visar er  mina fynd 😀👍👍 

Och tillsist måste jag ju visa mitt fina fina usb jag fick idag ändå från kina. Älskar ugglor -just saying! Och kina priserna är precis i min smak. Tror de kosta strax under 20:- fraktfritt ända hem till min brevlåda. 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0